Item Product Storcator manual de fructe Juicer HX-0899 - magazinulmagic

Storcator manual de fructe Juicer HX-0899 - magazinulmagic

Availability: In Stock
de la 79.00 RON loading...

magazinulmagic.ro
loading...

Storcator manual de fructe Juicer HX-0899

Storcator manual de fructe multifunctional Juicer HX 0899 - prin presare la rece, puteti realiza cea mai delicioasa limonada sau un smoothie rapid si usor, fara mari batai de cap.
De asemenea, acest storcator Juicer HX 0899 este usor si compact, iar datorita faptului ca este manual il puteti lua cu dumneavoastra in camping sau intr-o vacanta de weekend.

Storcatorul manual multifunctional reprezinta o presa la rece, care are aceleasi intrebuintari ca si aparatele costisitoare. Consumul de legume si fructe prezinta numeroase avantaje pe care trebuie sa invatam sa le valorificam. Legumele si fructele sunt unica sursa de vitamina C pentru organism, foarte importanta pentru mentinerea starii de sanatate, a capacitatii de munca si a unei rezistente normale fata de boli.

Incorporat cu sistem alunecare din cauciuc, tip ventuza actionata de butonul de strangere.

Calitatile sucului obtinut prin presare la rece:
- sucul nu iese oxidat
- sucul isi pastreaza vitaminele, culorile vii si naturale
- gustul este mult mai intens
- textura sucului ramane aceeasi pe intreaga durata de depozitare in frigider sau diferite recipiente din sticla
- sucul se poate pastra pana la 24 de ore la frigider, dar se recomanda consumul cat mai rapid, pentru a beneficia de calitatile sucului proaspat.
- dimensiuni – 23 x 11 x 20cm
- greutate (kg) ~ 0.85
- culoare: verde.

3cheaps - compară prețuri pentru Item Product Storcator manual de fructe Juicer HX-0899 - magazinulmagic

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Item Product
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu