Jabra Sport Coach (JB-096)

0 Recenzii

jabra Sport Antrenor Special Edition Albastru (001578020000) (001578020000)

Availability: In Stock
de la 358.46 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Jabra Sport Coach este un echipament complet pentru antrenament. Prezinta senzor de miscare si difuzoare intrauriculare profesionale care ofera sunet plin, bass puternic si intregul spectru audio cu tehnologia Dolby .

 • TrackFit - senzor de miscare in timp real, masoara distanta, repetarile, seturile, pasii, frecventa si caloriile arse . Un senzor de miscare unic ce capteaza informatii detaliate pentru aplicatia Jabra Sport Life , ajutandu-te sa te antrenezi la intensitatea corecta.
 • Antrenor audio inteligent - Program, circuit, analiza antrenamentului de exterior sau interior. Alege din peste 40 de exercitii, de la incepator la avansat. Primesti informatii audio despre antrenament, folosesti programe bazate pe timp sau repetari, in timp ce esti motivat de muzica favorita.
 • Omologare IP55 - protectie US Militar , rezista la ploaie, transpiratie, murdarie, nisip si lovituri. Cabluri ranforsate si carcasa din inox.
 • Confort in folosire - Jabra Sport Coach se aseaza usor in ureche cu garniturile din gel. Daca esti foarte activ, poti folosi si agatatorile de ureche incluse pentru o fixare perfecta.
   Pentru prezentarea completa facuta de producator, apasati aici: JABRA Sport COACH  
   • NFC (Near Field Communications) - imperechere in perimetru, este o metoda usuara de imperechere a doua dispozitive prin simpla atingere.
   Dual POINT: 2 telefoane sau dispozitive audio vor functiona in permanenta,  simultan, in timp real, in orice moment! a) Se pot conecta 2 telefoane si pot fi preluate apeluri de pe ambele telefoane, daca primiti un apel pe telefonul 2 in timp ce vorbiti pe telefonul 1, veti fi avertizat in casca, astfel puteti comuta intre cele 2 telefoane.
   b) Se pot conecta 1 telefon + 1 player audio-video, astfel puteti asculta muzica pe player, iar daca primiti un apel telefonic, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.
   c) Se pot conecta 1 telefon + 1 PC, astfel puteti asculta muzica sau purta convorbiri prin internet folosind PC-ul, iar daca primiti un apel pe telefon, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.   Headset Jabra Sport Coach (JB-096): Sport Coach JB 096, SportCoachJB096, Sport Coach (JB 096), SportCoachJB-096

   Galerie

   3cheaps - compară prețuri pentru Jabra Sport Coach (JB-096)

   Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
   Brand
   Jabra
   Tip headset
   Portabil in ureche
   Wireless
   Da
   Raza de actiune
   10 m
   Timp convorbire
   5.5 h
   Timp asteptare
   240 h
   Timp de incarcare
   2 h
   Greutate
   16 g
   Tip headset
   Portabil in ureche
   Wireless
   Da
   Raza de actiune
   10 m
   Timp convorbire
   5.5 h
   Timp asteptare
   240 h
   Timp de incarcare
   2 h
   Greutate
   16 g
   Meniu