Jimmy Choo Man Blue EDT 100ml Tester

0 Recenzii

Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue apă de toaletă 100 ml tester pentru bărbați

Availability: In Stock
de la 105.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Dezvăluie-ţi splendoarea cu apa de toaletă Jimmy Choo Man Blue care este o aromă masculină, cu note de piele. Autorul său este parfumerul Natalie Lorson, a cărei compoziție aromatică începe cu note de bergamotă, piper negru și salvie. În continuare, aroma se dezvăluie cu note de chiparos și ambră cenușie. Note de lemn de santal, vanilie și vetiver completează compoziția, care oferă încredere în sine. Spectaculos, hotărât, senzual și puternic, așa sunt bărbații care aleg Jimmy Choo Man Blue. Această aromă redă cu ardoare caracterul proprietarului său, făcând ca cele mai bune calități să pară mai vii și mai expresive.
TESTER este o versiune demonstrativă a produsului, care este furnizat de producători la transportul de mărfuri în scopul publicității la punctul de vânzare. Între tester și produsul original nu există nici o diferență (calitate de aromă, durabilitate etc. )Parfum Jimmy Choo Man Blue EDT 100ml Tester: Man Blue EDT 100 ml Tester, ManBlueEDT100mlTester

3cheaps - compară prețuri pentru Jimmy Choo Man Blue EDT 100ml Tester

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Jimmy Choo
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Tester
Grup tinta
Pentru barbati
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
100 ml
Ambalaj 
Tester
Meniu