Johnson & Johnson Acuvue 2 - 6 Buc - 2 Saptamani

0 Recenzii

Johnson & Johnson ACUVUE 2 - 6 buc. - Lentile de contact pentru 2 săptămâ ni

Availability: In Stock
de la 58.49 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Una dintre cele mai avansate lentile de contact bi - saptamanale pe piata marca Johnson Johnson.
Material: Etafilcon A
Continut de apa : 58 %

Caracteristicile lentilelor Acuvue 2:

Acuvue 2 sunt dintre cele mai avansate lentile de contact bi-saptamanale pe piata de la un producator de renume mondial - Johnson Johsnon. Ele sunt fabricate din Etafilcon A si au o suprafata exterioara curbata neteda si o margine subtire, ceea ce are ca rezultat o viziune clara si confort foarte ridicat al utilizatorului. In plus, Acuvue 2 sunt incredibil de flexibile, ceea ce este un avantaj imens in timpul introducerii lor si a curatarii. Mai mult de 70% dintre utilizatorii Acuvue 2 obtine o vizibilitate mai buna decat 20/20 (ceea ce semnifica abilitatea de a vedea bine de la o distanta de 20 de pasi). Continutul de apa ajungand la 58% face ca lentilele sa fie suportabile pentru cornee. Filtrele UV protejeaza in mod eficient ochii de razele UVA si UVB. Insertia lentilei este facilitata suplimentar printr-o nuanta de culoare albastru deschis, iar partea interioara si exterioara a cristalinului este usor de recunoscut datorita unui marcaj de ghidare. Acuvue 2 pot fi utilizate ca lentile bi-saptamanale cand sunt purtate numai in timpul zilei, si ca lentile de o saptamana atunci cand sunt purtate in mod continuu fara a fi indepartate pe timpul noptii.

Cine ar trebui sa poarte lentilele Acuvue 2?

Ele sunt recomandate pentru toti cei care doresc sa poarte lentile de contact care sunt confortabile, moi si flexibile, pana la punctul de a fi aproape imperceptibile cu ochiul, care, in acelasi timp, ofera vizibilitate cat mai clara posibil. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: Acuvue 2 necesita utilizarea unei solutii de ingrijire atunci cand este purtata in timpul zilei. Numai atunci puteti fi siguri ca acestea vor fi confortabile la purtat si ca vor oferi o viziune clara pe parcursul intregii perioade de utilizare. Va recomandam sa le curatati cu solutiile active sau orice alte solutii pentru intretinerea lentilelor disponibile la Optilen. ro.

Informatii suplimentare:

Dioptrii +8.00 la -12.00
Raza de curbura 8,3 mm si 8,7 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/cutie 6 buc

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Vânzare - Acuvue 2 - 6 buc. +0,75 D; 8,3 BCLentile de contact Johnson & Johnson Acuvue 2 - 6 Buc - 2 Saptamani: Acuvue 2 6 Buc 2 Saptamani, Acuvue26Buc2Saptamani, Acuvue 2 6 Buc 2 Saptamani, Acuvue2-6Buc-2Saptamani

3cheaps - compară prețuri pentru Johnson & Johnson Acuvue 2 - 6 Buc - 2 Saptamani

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Johnson & Johnson
Curbă de bază 
8.7
Diametru
14 mm
Cantitate
6 buc
Conținut de apă 
47 %
Transmisibilitate oxigen 
100 Dk/t
Colorat
Nu
Curbă de bază 
8.7
Diametru
14 mm
Cantitate
6 buc
Conținut de apă 
47 %
Transmisibilitate oxigen 
100 Dk/t
Colorat
Nu
Meniu