Johnson & Johnson Acuvue 2 - 6 Buc - Saptamanal

0 Recenzii

Johnson & Johnson Acuvue 2 (6 buc) -Lentile de contact 1-2 saptamani

Availability: In Stock
de la 54.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiJohnson&Johnson Acuvue 2 saptamanale - 30 lentile / cutie (de la -12,00 dpt. pana la +6,00 dpt. )
Chiar daca unele persoane considera ca arata mai bine cu ochelari si ca acestia pot fi chiar si un accesoriu la moda, altele ii evita, iar lentilele de contact sunt solutia cea mai la indemana, reusind cu ajutorul lor sa renunte la ochelari fara a apela la interventii chirurgicale.

Comparativ cu ochelarii, lentilele de contact nu sunt afectate atunci cand ploua, ninge sau este frig afara; nu aluneca de pe nas, nu exercita presiune asupra urechilor, nasului sau a tamplelor, se pot purta in combinatie cu orice pereche de ochelari de soare.

Johnson&Johnson este un producator cunoscut de lentile de contact care ofera calitatea necesara oricarui purtator de lentile de contact!

  Caracteri stici ► Acuvue 2 de la Lensa. ro sunt printre cele mai cunoscute si apreciate lentile de contact de la Johnson&Johnson, datorita performantelor si utilizarii usoare.

► Lentilele Acuvue 2 asigura o buna transmisibilitate a oxigenului la nivelul ochiului, au factor de protectie UV si sunt usor de manevrat datorita tentei de culoare si a marcajului 1-2-3 ce ajuta la aplicarea corecta a lentilei de contact pe ochi.

► Lentilele de contact Acuvue 2 sunt indicate pentru persoanele care doresc sa poarte lentile de contact confortabile, moi, flexibile, care sunt aproape impreceptibile, dar care asigura o vedere clara si o buna corectare a deficientei vizuale.

► Acuvue 2 sunt lentile de contact din hidrogel si permit o purtare zilnica, cu inlocuire la 2 saptamani (ceea ce inseamna ca se scot la sfarsitul fiecarei zile, iar dupa 2 saptamani se inlocuiesc cu o noua pereche).   Informatii suplimentare Pasii aplicarii corecte a lentilelor de contact:

► In primul rand, curata cu mare grija mainile si asigura-te ca nu ai alte impuritati;
plaseaza lentila pe varful degetului aratator de la mana cu care ai mai multa dexteritate si verifica daca aceasta este pozitionata corect. ► Poti remarca acest lucru foarte simplu, forma corecta a lentilei semanand cu cea a unui bol iar cea gresita cu cea a unei farfurii;► Cu ajutorul degetului mijlociu de la aceeasi mana, trage de pleoapa inferioara iar cu degetul aratator al celeilalte maini, ridica pleoapa superioara;► Priveste drept si aplica lentila pe ochi;► Da drumul treptat pleoapelor si roteste privirea de cateva ori pentru a ajuta lentila sa se centreze si apoi clipeste de cateva ori;
repeta acelasi procedeu si pentru celalalt ochi. Daca te simti confortabil cu ele si vederea este una clara, inseamna ca procesul este unul reusit.

Pasii pentru a indeparta corect lentilele de contact:

► Spala-te pe maini inainte pentru a evita introducerea microbilor in ochi;
► Priveste in sus si trage de pleoapa inferioara a ochiului;
► Prinde usor lentila intre buricele degetului mare si cel aratator, strange de marginile acesteia, apoi trage-o spre exterior.

Produsele comercializate dispun de certificatele de calitate 'CE', 'ISO 9001' siavizele de la Ministerul Sanatatii din Romania.  Lentile de contact Johnson & Johnson Acuvue 2 - 6 Buc - Saptamanal: Acuvue 2 6 Buc Saptamanal, Acuvue26BucSaptamanal, Acuvue 2 6 Buc Saptamanal, Acuvue2-6Buc-Saptamanal

3cheaps - compară prețuri pentru Johnson & Johnson Acuvue 2 - 6 Buc - Saptamanal

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Johnson & Johnson
Curbă de bază 
8.7
Diametru
14.00 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
2 saptamâni
Conținut de apă 
58 %
Transmisibilitate oxigen 
28 Dk/t
Colorat
Nu
Protecție UV
Da
Curbă de bază 
8.7
Diametru
14.00 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
2 saptamâni
Conținut de apă 
58 %
Transmisibilitate oxigen 
28 Dk/t
Colorat
Nu
Protecție UV
Da
Meniu