KARETECH Statie de dedurizare KARETECH KT SOFT 13 (KTSOFT13 2430)

KARETECH Statie de dedurizare KARETECH KT SOFT 13 (KTSOFT13 2430)

Availability: In Stock
de la 2,400.00 RON loading...

aleroma.ro
loading...

Transport GRATUIT in locatiile acoperite de curierul rapid cu care colaboram Statie de dedurizare KARETECH KT SOFT 13Dedurizatoarele compacte KareTech reprezintă soluţia împotriva depunerilor de calcar într-o gamă largă de aplicaţii. Echipamentule compacte KareTech KT SOFT 13 cu design compact si elegant, vã oferã un raport ideal pret/performantã si sunt extrem de fiabile si eficiente în procesul de îndepãrtare a calcarului din apa pe care o utilizati. Dedurizatoarele KareTech sunt usor de montat, simplu de exploatat si de intretinut. De fapt, sunt atat de inteligente, incat nu trebuie decat sa fie adaugata sare pastile - care este utilizata pentru indepartarea calcarului retinut pe rasina schimbatoare de ioni a dedurizatorului. Procesul este controlat de microprocesor si se desfăsoară în mod complet automat. Dedurizarea se realizeaza prin schimb ionic, cu ajutorul unui mediu filtrant, denumit răşină schimbatoare de ioni. Apa este dedurizată pe masură ce existăcerere de consum, nu este necesară stocareaacesteia, tratarea realizându-se instantaneu. Display electronic usor de utilizat. Regenerarea se face functie de volumul de apa tratata consumat de utilizator si doar daca exista consum. Sarea pastilata nu se schimba, se adauga pe masura ce se consuma. Intotdeauna veţi beneficia de apă dedurizată . Dispunând de un software patentat, dedurizatorul se va regenera în intervalul optim de 2 până la 5 zile. Rezultat: - optimizarea consumurilorSpre deosebire de alte aparate electrocasnice, dedurizatorul poate să îşi amortizeze investiţia într-un interval de timp de 2-4 ani, uneori mult mai repede – doar din economii! Avantaje la prima vedere- Rasina cationica de uz alimentar 13 l- Debit mare si pierdere micã de presiune în functionare. - Pânã la 30% economie de sare si 40% apã de spãlare pentru regenerare. - Regenerare volumetricã - Vana By-Pass- Display LCD- Meniu ergonomic si usor de folosit- Afiseaza catre consumator, disponibilul de apa dedurizata ramasa pana la urmatoarea regenerare- Intretinerea consta numai in adaugarea de sare pastile- Autonomie mare de functionare- Sistem cu plutitor in vasul de sare pentru a preveni scurgerile accidentale- Vas de sare umed pentru o regenerare eficienta- Dimensiuni reduse pentru a eficientiza spatiul ocupat- Excelent raport: capacitate de schimb / consum de sare- Aprobare si certificare ISO si CE.          

3cheaps - compară prețuri pentru KARETECH Statie de dedurizare KARETECH KT SOFT 13 (KTSOFT13 2430)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
KARETECH
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu