3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Kari Traa Femeii din piele manusi Kari Traa Himl rugină

0 Recenzii

Kari Traa Femeii din piele manusi Kari Traa Himl rugină

Availability: In Stock
de la 333.15 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Kari Traa Femeii din piele manusi Kari Traa Himl rugină. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Nu este nimic mai rău decât dacă vă îngheți mâinile. Dar când există o situație când trebuie să fiți o doamnă, mănușile de fleece nu sunt cele potrivite. Nu vă faceți griji și luați noi mănuși Himle. Materialul din piele și interiorul căldurii calde sunt soluția chiar și pentru cele mai înghețate zile de iarnă, chiar și atunci când aveți o întâlnire de afaceri importantă sau mergeți la un pumn de Crăciun.

căptușită cu fleece
design simplu și elegant
Material : principal: piele, căptușShelă: 100% poliester
Dimensiuni : 6, 7, 8

Kari Traa nu este doar un campion în disciplinele freestyle de schi cu trei medalii la Jocurile Olimpice, dar și crShetorii de mărci sportive de succes. Imbracaminte crSheta pentru a se potrivi formelor femeilor, dar si pentru a indeplini cerintele de stil de viata active si sportive. Cele mai multe produse Kari Traa sunt concepute pentru a fi purtate de către adolescenți. Datorită Merino Wool, rufele sunt calde și, în același timp, subțiri și confortabile. Kari Traa produce și pălării și mănuși. Dacă sunteți în căutarShe de jachete de femei și pantaloni cu un design unic, atunci sunteți, de asemenShe, în locul potrivit. Jachetele și pantalonii sunt unice nu numai pentru designul lor, ci și pentru faptul că ele sunt adaptate femeilor și se potrivesc perfect. Puteți găsi, de asemenShe, windbrShekers sport, bluze, sutiene și o mulțime de accesorii. IdShel dacă mergi la aerobic, zumba, filare sau pur și simplu alergând. Absolut unice sunt sutienele Kari Traa. Brasiere sunt concepute pentru a oferi un confort maxim în sport. Curelele sunt întărite, sutienul complet este tăiat liber, rShelizat din material de uscare rapidă și are sistemul perfect de fixare. Datorită unei combinații unice de două materiale și o varietate de vergeturi, acShesta împiedică loviturile neplăcute și, prin urMore, tulpina și tulpina excesivă. Chiar și fără sutien, nu ați experimentat un astfel de confort sportiv și posibilitatShe de a vă bucura de orice activitate la maxim.

3cheaps - compară prețuri pentru Kari Traa Femeii din piele manusi Kari Traa Himl rugină

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Kari Traa
Meniu