3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Kari Traa capace Kari Traa Sundve beanie gri

0 Recenzii

Kari Traa capace Kari Traa Sundve beanie gri

Availability: In Stock
de la 157.25 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Kari Traa capace Kari Traa Sundve beanie gri. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Unele lucruri nu ies niciodată din modă, cu excepția celor vizibile, cum ar fi designul scandinav, precum și cele invizibile, precum senzația de confort. Capacul Kari Traa Sundve este perfect. material cald Privire robustă din tricot căptușeală din lână Material : principal: 70% lână, 30% poliamidă următor: 100% poliester Mărimi : UNI Kari Traa nu este doar un campion la disciplinele freestyle de schi cu trei medalii olimpice, ci și creatorul unei mărci sportive de succes. Îmbrăcăminte sport concepută să se potrivească exact formelor femeilor, dar, în același timp, pentru a răspunde cerințelor unui Style de viață activ și sportiv. Majoritatea produselor Kari Traa sunt concepute pentru a fi purtate de adolescenți. Datorită lânii Merino, rufele sunt calde și, în același timp, subțiri și confortabile. Kari Traa produce de asemenea căciuli și mănuși. Dacă sunteți în căutarea de jachete și pantaloni pentru femei cu un design unic, atunci sunteți și în locul potrivit. Jachetele și pantalonii sunt unici nu numai în designul lor, ci și în faptul că sunt croiți pentru femei și se potrivesc perfect. Oferta include, de asemenea, vânturi sport, pulovere, șosete pantaloni pantaloni și o mulțime de accesorii. Ideal pentru aerobic, zumba, învârtire sau doar jogging. Sutienele Kari Traa sunt destul de rare. Sutienele sunt concepute pentru a oferi confort maxim în sport. Curelele sunt armate, întregul sutien este bezostic, este confecționat din țesătură cu uscare rapidă și are un sistem de fixare perfect. Datorită combinației unice de două țesături și a unei întinderi direcționale diferite, previne balansarea neplăcută a sânilor și astfel încordarea și încărcarea excesivă. Fără sutien nu ai experimentat un astfel de confort în sport și posibilitatea de a te bucura de fiecare activitate la maxim.

3cheaps - compară prețuri pentru Kari Traa capace Kari Traa Sundve beanie gri

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Kari Traa
Meniu