Klarstein Amazonia 6 Nera

0 Recenzii

Klarstein Amazonia 6, 1380W, mașină de spălat vase de masă, clasa A +, 49 db (DSM-Amazonia-6-Nera) (DSM-Amazonia-6-Nera)

Availability: In Stock
de la 1,539.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Klarstein Amazonia este o mașină de spălat vase de masă!Mașina de spălat vase oferă suficient spațiu pentru până la 6 seturi de farfurii de prânz, asigurând în același timp o putere eficientă de 1380W pntru spălarea vaselor și clasifică aparatul în clasa energetică A +. Amazonia oferă șase programe de spălare, întotdeauna puteți alege programul corect pentru diferite tipuri de murdărie și feluri de mâncare, de exemplu. de la borcane de sticlă și cupe până la vase foarte murdare. Modul intensiv asigură o curățare excelentă a murdăriei uscate de pe vase și tacâmuri, modul rapid este din nou potrivit pentru pahare. Aparatul are și regimul ECO-Mode, care curăță vasele la temperatură scăzută și economisește astfel energia. Suportul integrat pentru depozitarea paharelor în condiții de siguranță este inclus. Toate programele pot fi ușor și intuitiv controlate cu simbolul specific și trei butoane. Lumina de control atenționează asupra programului selecționat, în timp ce pe afișaj apare timpul rămas din program. Ceilalți doi indicatori informează asupra rezervorului cu detergent. Instalarea echipamentului este simplă prin furtunul de alimentare și cel de evacuare. Capul de pe furtunul de alimentare previne inundațiile nedorite. Suportul pentru tacâmuri și pâlnia pentru umplerea cu praf sunt de asemenea incluse. Dimensiunile compacte predispun echipamentul în utilizarea în gospodăriile mai mici, în bucătăriile cafenelelor mai mici. Informații solicitate de EnVKVClasa de eficiență energetică: A + (pe o scară de la A +++ (cel mai eficient) la D (cel mai mic randament))Eficiență de uscare: A (pe o scară de la A (cel mai eficient) la G (cel mai puțin eficient))Consumul anual de energie (AEC) în kWh / an: 174 kWh / an (. Consumul de energie în kWh / an bazat pe 280 de cicluri standard de spălare, Consumul real depinde de intensitatea și modul selectat. )Program standard Consumul de energie: 0,61 kWhPutere de intrare On / Off: 0,49 kWh / 0,49 kWhLungime program standard: 180 minuteConsumul anual de apă: 1820 lUmplere standard: 6 seturiNivelul de zgomot în dB (A) re 1 pw: 49 dbMasina de spalat vase Klarstein Amazonia 6 Nera: Amazonia6Nera

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Amazonia 6 Nera

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Categorie masina de spalat vase
Independenta
Clasa energetica
A+
Consum de energie
0.61 kWh
Consum anual de energie
174 kWh
Clasa de spalare
A
Clasa de uscare
A
Consum anual de apa
1820 litri
Categorie masina de spalat vase
Independenta
Clasa energetica
A+
Consum de energie
0.61 kWh
Consum anual de energie
174 kWh
Clasa de spalare
A
Clasa de uscare
A
Consum anual de apa
1820 litri
Numar programe
6
Program automat 
Nu
Program scurt
Da
Program intensiv 
Da
Aquastop 
Da
Aqua Control
Nu
Latime
55 cm
Inaltime
43.5 cm
Adancime
49.5 cm
Numar seturi
6
Display
Da
Nivel zgomot
49 dB
Meniu