Klarstein Berghain Pro 278

0 Recenzii

Klarstein Berghain, frigider pentru băuturi, 278 litri, iluminare interioară RGB, 210 W, 2 - 8 °C, oțel inoxidabil (TRD1-Berghain-278) (TRD1-Berghain-278)

Availability: In Stock
de la 3,119.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Se răcește imediat la o petrecere fierbinte! Frigiderul pentru băuturi Klarstein Berghain Pro este un asistent ideal în baruri, restaurante, discoteci sau servicii de catering pentru depozitarea băuturilor răcoritoare și a băuturilor reci. Frigiderul pentru băuturi Klarstein Berghain Pro cu un interior de 278 litri este echipat ideal pentru industria de catering. O temperatură rece de la 2 până la 8 ° C păstrează berea, băuturile răcoritoare și băuturile spirtoase plăcut de reci pentru toți oaspeții. Băuturile sunt ușor accesibile pe 4 rafturi metalice, cu o dimensiune de 48 x 41 cm. Ușa se închide singură, astfel încât nu există pierderi de frig chiar și cu cea mai mare cerere a clienților. Prezentarea este, de asemenea, bine gândită: ușa mare cu geam dublu vitrat, cu cadru din oțel inoxidabil, oferă o vedere perfectă a ofertei de băuturi. LED-ul integrat de 20 de culori face ca  frigiderul să fie foarte impresionant și poate fi adaptat perfect mediului înconjurător, cu 8 niveluri de luminozitate, precum și modurile diferite de schimbare a culorii. Un panou mare, luminos de 55 x 22 cm, poate completa starea ta de spirit cu mesaje promoționale, imagini sau cuvinte. Băuturi reci în locuri calde: frigiderul pentru băuturi Klarstein Berghain Pro transformă fiecare bar într-un eveniment!Frigider Klarstein Berghain Pro 278: BerghainPro278

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Berghain Pro 278

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Da
Latime
60 cm
Inaltime
189 cm
Adancime
58.5 cm
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Da
Latime
60 cm
Inaltime
189 cm
Adancime
58.5 cm
Greutate
60 kg
Capacitate neta frigider
278 litri
Display
Da
Numar de compartimente pe usa
Fara usi
Meniu