Klarstein Buffalo

0 Recenzii

Klarstein Buffalo, grătar de contact Paninimaker, 2000 W, oțel inoxidabil, argintiu / negru (BBQ1KlarsteinBuffalo) (BBQ1KlarsteinBuffalo)

Availability: In Stock
de la 329.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Mâncarea reușită la grătar nu este o chestiune de noroc, ci este vorba de grătarul potrivit! Grătarul de contactKlarstein Buffalo combină capacitățile unui panini și ale unui grătar de masă. Grătarul de contact Buffalo va aduce o plăcere direct acasă. Fie că este vorba despre panini, fripturi, burgeri, porumb, șuncă sau clătite - în zona mare de gratar, totul ajunge din exterior într-un model delicat, maro, și este gătit în suculență. Datorită capacului articulat puteți economisi rotația și puteți pregăti alimentele în timp record. Sucul și aromele sunt deosebit de bine incluse în mâncarea la grătar: o diferență pe care o puteți gusta de la prima mușcătură!Puterea de 2000 W se ascunde sub suprafețele grilajului, căldura poate fi ajustată infinit prin intermediul cadranelor în intensitate. Pentru ca nimic să nu se lipească, bolurile de grătar sunt acoperite cu tehnologia ceramică, un strat de acoperire de înaltă calitate din ceramică. Dacă este necesară o suprafață mai mare, capacul poate fi deschis la un grătar de masă complet. Manipularea sigură este garantată de mânerul tactil și de picioarele din cauciuc anti-alunecare, care asigură o pază sigură în timpul pregătirii. O ușoară înclinare a suprafeței grătarului permite scurgerea excesului de grăsime într-o tavă de picurare, care poate fi ușor scoasă din aparat pentru curățare. O notă specială este și materialul grillului de contact Buffalo: Oțelul inoxidabil periat nu arată numai bine, poate fi de asemenea curățat extrem de bine și prin urmare, este deosebit de igienic. Grătarul de contact Buffalo de la Klarstein : puternic, versatil și o victorie pentru fiecare bucătărie!

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Buffalo

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip
Grătar Electric
Putere
2000 W
Tip
Grătar Electric
Putere
2000 W
Meniu