Klarstein Coldplayer

0 Recenzii

Klarstein Coldplayer, răcitor de aer, 4 în 1, 68 W, 384 m³ / h, 4 flux de aer, alb (ACO6-Coldplayer W) (ACO6-Coldplayer W)

Availability: In Stock
de la 649.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

De patru ori mai bun: răcitorul de aer Klarstein Coldplayer oferă cel mai bun climat 4 în 1 ca ventilator, răcitor de aer, purificator de aer și umidificator de aer. O prospețime rece care merită. Cu un flux de aer ridicat de 384 m³ / h, Klarstein Coldplayer ca ventilator suflă aerul de vară și creează o briză plăcută la patru viteze. În combinație cu funcția de răcire a aerului, fluxul de aer este, de asemenea, răcit și oferă prospețime. În plus, Coldplayer îmbogățește aerul din cameră cu până la 1100 ml umiditate plăcută pe oră, ceea ce îl face un ajutor practic și iarna, când adaugă umiditate aerului uscat. Apa a fost apoi evaporată din rezervorul de 10 litri printr-un filtru cu fagure. Această evaporare disipează căldura din aerul care curge într-un mod natural și extrem de eficient din punct de vedere energetic - fluxul de aer devine o adiere plăcut rece și se reîmprospătează exact, fie la masă, pe canapea sau în pat. Dacă este necesar, două baterii de răcire interschimbabile din rezervorul de apă scad temperatura pentru o mai mare prospețime. Rezervorul de apă poate fi îndepărtat complet pentru a facilita umplerea, curățarea și golirea. Dacă se răcoresc mai multe persoane, oscilația verticală și orizontală poate fi activată separat pentru a permite mișcarea aerului. În plus, ionizatorul poate fi activat ca o ultimă funcție. Îmbogățește aerul cu ioni care permit agregarea murdăriei și determină scăderea acestora. Datorită roților pe pardoseală integrate, răcitorul de aer Klarstein Coldplayer 4-in-1 poate fi transportat oriunde și este imediat gata de utilizare. Puternic și versatil: răcitorul de aer Klarstein Coldplayer este un răspuns răcoritor la toate zilele călduroase ale anului.

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Coldplayer

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Meniu