Klarstein Downfire

0 Recenzii

Klarstein Downfire, grătar pe gaz, 3500 W, arzător superior, infraroșu, 800 °C, argintiu (HHG9-Downfire) (HHG9-Downfire)

Availability: In Stock
de la 849.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Cu grătarul de gaz Klarstein Downfire, grătarul devine o plăcere datorită funcționării simple și a randamentului ridicat de căldură. Este deosebit de potrivit pentru grătare pe balcon, terasă sau în grădină. După conectarea unui cilindru de gaz, aprinderea electrică asigură o pornire rapidă a arzătorului cu infraroșu : apăsați butonul rotativ și grătarul este gata de utilizare. Datorită performanțelor enorme cu IR Boost și 3500 wați, grătarul cu gaz poate pregăti acum diferite produse alimentare cu o temperatură de până la 800 ° C. Pe grătarul din oțel inoxidabil, în special fripturi și alte tipuri de carne sunt excelente la grătar: Temperaturile ridicate reușesc să pregătească carnea crocantă la exterior și interior, acumularea de grăsime și eventual, scurgerile de lichide sunt colectate în tava de scurgere sub coșul grătarului. Căldura dorită este setată pur și simplu prin butonul rotativ mare din partea superioară a carcasei. Căldura vine de sus prin arzătorul cu infraroșu ceramic și este păstrată deosebit de bine în interiorul carcasei cu pereți dubli. Cu mânerul grătarului , poate fi ridicat ușor și în siguranță din grătarul de gaz. Carcasa grătarului este fabricată din oțel inoxidabil durabil și promite, precum și grătarul și tava de scurgere amovibilă, o curățare deosebit de rapidă și necomplicată. Foarte bun: grătarul pe gaz Downfire de la Klarstein aduce perfecțiune la orice eveniment de grătar!

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Downfire

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip
Grătar Electric
Putere
3500 W
Tip
Grătar Electric
Putere
3500 W
Meniu