Klarstein Dr. Watson Heatzone XL, covor încălzit, 100 W, 75 x 50 cm, MicroPlush, albastru închis (Dr. W. Heatzone XL-BL)

0 Recenzii

Klarstein Dr. Watson Heatzone XL, covor încălzit, 100 W, 75 x 50 cm, MicroPlush, albastru închis (Dr. W. Heatzone XL-BL)

Availability: In Stock
de la 169.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Căldură confortabilă pe traseu. Dr. Klarstein Watson Heatzone XL covorul încălzit este partenerul tău de încredere în zilele reci și oferă părți răcoroase ale corpului cu căldură plăcută. După doar o scurtă perioadă de încălzire, covorul de încălzire de 100 watt atinge puterea termică completă, iar spiritul și corpul scapă de friguri prin trei niveluri de căldură. Datorită suprafeței micro-pluș moale, este deosebit de ușor de încălzit pe covorul cald , picioarele, spatele sau mâinile. Doar atent! Chiar și animalele de cameră nu ezită să cucerească zona de căldură de 75 x 50 cm ca nou loc preferat la următoarea ocazie. Datorită sursei de alimentare detașabile și a capacului lavabil separat este Klarstein Watson Heatzone XL un covor încălzit deosebit de ușor de curățat. Căldură confortabilă când și unde vreți. Distribuitorul de căldură este răsturnat în timp util și este ușor de transport datorită greutății sale reduse. Căldură numai cu siguranță: Protecția la supraîncălzire și oprirea automată după 90 de minute împiedică o trezire necorespunzătoare.

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Dr. Watson Heatzone XL, covor încălzit, 100 W, 75 x 50 cm, MicroPlush, albastru închis (Dr. W. Heatzone XL-BL)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Meniu