Klarstein Falcon Crest

0 Recenzii

Klarstein FALCON CREST, frigider pentru băuturi, ușă din sticlă, 4-18 ° C, 128 L, 42 db, oțel (HEA3-Falcon-Crest) (HEA3-Falcon-Crest)

Availability: In Stock
de la 1,609.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Frigiderul Klarstein falcon va avea grijă să răcească vinul perfect. Acesta a fost conceput nu numai ca un dispozitiv funcțional ci și ca o piesă electrică de mobilier. În interior, pe trei rafturi separate, Falcon Crest oferă loc pentru până la 48 de sticle de vin. În partea de jos există o zonă de depozitare suplimentară, asigurată de o grătar de protecție, în care puteți depozita, de asemenea, sticle sau cutii. Puteți controla cu ușurință temperatura pe panoul din ușă, iluminarea albastră cu led-uri asigură transparența necesară. Falcon Crest de la Klarstein convinge și prin aspectul său: cutia elegantă într-o construcție metalică cu uși cu pereți dubli din sticlă și cadru din oțel inoxidabil va impresiona prietenii cu designul său. Datorită factorului de prezentare ridicat, frigiderul de vin este cel mai potrivit pentru hoteluri sau restaurante. Securitatea este asigurată de un lacăt încorporat și de două chei. Descriere:Oțel inoxidabil: frigider de vin cu ușă din sticlă și cadru din oțel inoxidabilPerformanță puternică: răcire fiabilă în intervalul de temperatură de 4 și 18 ° COperare simplă: panou de control tactil pentru reglarea temperaturii și luminiiVoluminos: o capacitate de 128 de litri și un loc pentru 48 de sticle de vinCu lacăt și două cheiDetalii tehnice:Ușă din sticlă cu ram din oțel inoxidabilInterval de temperatură: 4-18 ° CVolum: 128 litriLoc pentru 48 de sticle de vinTouch controlBlocabilLED-uri albastreGenerarea zgomotului: 42 dBsursa de alimentare: 220-240 V ~ 50/60 HzDimensiuni:Dimensiuni: aproximativ 54 x 82 x 54 cm (lxÎxA)Lungimea cablului: aproximativ 170 cmGreutate: aproximativ 30 kgConținutul de expediere:1 x frigider pentru băuturi2 x lacătmanual (limbi: germană, engleză)Racitor vinuri Klarstein Falcon Crest: FalconCrest

Galerie

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Falcon Crest

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Categoria racitor vinuri
Independent
Capacitate neta
128 l
Consum de energie pe an
195 kWh/an
Clasa de energie
B
Capacitate sticle
48
Numar de rafturi
3
Display
Da
Nivel de zgomot
42 dB
Categoria racitor vinuri
Independent
Capacitate neta
128 l
Consum de energie pe an
195 kWh/an
Clasa de energie
B
Capacitate sticle
48
Numar de rafturi
3
Display
Da
Nivel de zgomot
42 dB
Latime
54 cm
Inaltime
82 cm
Adancime
54 cm
Greutate
30 kg
Meniu