Klarstein Lucia 2G

0 Recenzii

Klarstein Lucia Argentea 2G, robot de bucătărie, mixer, tocător de carne, 1200W, BPA-Free (TK2-LuciaArgentea 2G) (TK2-LuciaArgentea 2G)

Availability: In Stock
de la 769.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Forța în bucătăria cu cea de-a doua generație! Robotul de bucătărie Lucia Argentea 2G de la Klarstein oferă o nouă dimensiune. Klarstein Lucia Argentea 2G, robotul de bucătărie 3-în-1 este multi-talentat în bucătărie: dispozitiv de amestecare, reamestecare sau biciuire, pentru mărunțire și amestecare, mașină de tocat pentru carne tocată proaspătă, cârnați de casă și o varietate delicioasă de paste. Magic în bucătărie devine instantaneu cuvântul cel mai des folosit, deoarece acest robot de bucătărie poate face aproape totul într-o singură mașină! Cu 1200 de wați și șase viteze, Lucia procesează toate ingredientele ca nici un alt dispozitiv. Desigur, există, de asemenea, prezent sistemul de amestecare planetar dovedit, de la Klarstein în care 3 elemente de amestecare detașabile pur și simplu nu se rotesc în jurul axei lor, dar, de asemenea, în mod constant în jurul valorii pe marginea vasului. Astfel, aluatul este întotdeauna presat în centru și este optim amestecat. Abilitățile în sine nu sunt suficiente în bucătăriile moderne. Cunoscând mâncarea și gătitul este și o chestiune de selecție conștientă a materialelor. Din acest motiv, bolul de amestecare de 5,2 litri și un recipient de 1,5 litri pentru amestecare sunt complet realizate din sticlă fără BPA, care păstrează gustul adevărat al materiilor prime. Urechile practice facilitează manipularea. Mașina de tocat carne urmează și ea aceste metode și este fabricată din fontă solidă din aluminiu. Pentru ca fiecare activitate de bucătărie să fie întotdeauna disponibilă și instrumentele de bucătărie potrivite, Klarstein Lucia Argentea este un procesor de alimente multifuncțional prin pachetul său de 16 piese de accesorii: cu excepția lamelor pentru frământare și amestecare, paletele pentru biciuire și pâlnia pentru mașina de tocat, de asemenea, oferă 3 site pentru carne, cuțit de carne, tăietor de cârnați, șase matrite de paste, precum și un container de depozitare practic. Mai multă putere în bucătărie este un lucru clar cu Klarstein Lucia Argentea 2G, robotul de bucătărie: multifuncțional și un gust adevărat. Variante disponibile: Lucia Rossa 2G, Lucia Argentea 2G (produs 10031675).Robot de bucatarie Klarstein Lucia 2G: Lucia 2 G, Lucia2G

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Lucia 2G

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Putere
1200 W
Trepte de viteza
6
Afisaj
Nu
Putere
1200 W
Trepte de viteza
6
Afisaj
Nu
Meniu