Klarstein Montblanc

0 Recenzii

Klarstein MONTBLANC, HOTA, 610 M³ / H, 165W, 2X1, 5W LED, CLOSE BALL, ARGINTIE (CGCH2-Montblanc-60SL) (CGCH2-Montblanc-60SL)

Availability: In Stock
de la 759.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Performanță de top: hota Klarstein Montblanc îndepărtează rapid și sigur aburii în timp ce gătiti. Klarstein Montblac elimină aburul când se gătește. Cu o putere de 165 W , trei clase de performanță a ventilatorului au puterea de aspirare de 610 m³ pe oră de vapori. Deci, bucătăria este întotdeauna fără aburi. LED-ul de iluminare comutativ oferă o supraveghere chiar mai bună a vasului in care gatiti. Datorită unei lățimi compacte de 60 cm, hota este potrivită pentru bucătării mici și mijlocii. Două piese ascund teava de evacuare, iar înălțimea poate fi reglată de la 40 la 75 cm. Bara de agățare decorativă de pe partea inferioară a cuptorului servește pentru mânere, tigăi sau pini. Hota Karstein Montblanc este un aparat tehnic, cât și unul de design: elimină eficient aburul, aducând un element elegant în bucătărie. Prin utilizarea a două filtre de carbon activ (produs: 10030983), hota poate fi de asemenea utilizata pentru operațiunea de recirculare. Descriere:Pentru plitele de dimensiuni mici sau mijlocii: hota de perete de 60 cm cu sertarPuternica: max. putere de aspirație de până la 610 m³ / h, in trei etapeTotul sub supraveghere: iluminare cu LED-uri comutativeEleganta: construcție din oțel inoxidabil cu coș de evacuare detașabil și bară suspendatăSuport de bucătărie: pentru depozitarea elegantă a prosoapelor și a ustensilelor de bucătărieDetalii tehnice:Economisire de energie doar 165 W, clasa de putere AEchipata pentru evacuare, acesta poate fi folosita si pentru recirculareFiltru de aluminiu (potrivit pentru spalarea in mașina de spălat vase)Luminile LED (2 x 1,5 W / 41 lux)Kit de montare cu suporturi de perete, dibluri și șuruburiInclusiv un furtun de evacuare (Ø 15 cm, lungime 1,5 m)2 compartimente, detașabile (fiecare cu o înălțime de 40 cm)Alimentare: 220-240 V, 50/60 HzDimensiuni:Dimensiuni (hota fără căptușeală): aproximativ 60 x 32 x 50 cm (LxAx)Dimensiuni (căptușeală pentru coș, o parte): aproximativ 22 x 40 x 17 cm (LxAx)Furtun de evacuare diametru: 150 mm și 153 mm (Ø)Lungimea cablului de alimentare: aproximativ 1,60 mGreutate: aproximativ 7,1 kgConținutul de expediere:1 x hota2 x căptușeală pentru horn1 x furtun de extragere2 x filtru de grăsime din aluminiu1 set de montareInstrucțiuni de utilizare

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Montblanc

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Debit maxim de aer 
610 m3/ora
Trepte de viteza
3 trepte
Iluminare
LED
Nivel de zgomot
69 dB
Latime
60 cm
Debit maxim de aer 
610 m3/ora
Trepte de viteza
3 trepte
Iluminare
LED
Nivel de zgomot
69 dB
Latime
60 cm
Meniu