Klarstein Orfeo

0 Recenzii

Klarstein Orfeo, Grătar de masă pe gaz, Plancha-Grill, 3, 5kW, 350 ° C, InstantReady Concept sc (GQY5-Orfeo) (GQY5-Orfeo)

Availability: In Stock
de la 819.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Sezonul de grătar poate începe! Grătarul de masă pe gaz Klarstein Orfeo promite că, carnea și legumele la grătar vor fi de cea mai bună calitate. Datorită zonei sale mari de grătar, a unei puteri de căldură mari și a designului mobil, prepararea alimentelor devine o plăcere pură la grătar. După conectarea unui cilindru de gaz, aprinderea piezo asigură o pornire rapidă a arzătorului: apăsați pur și simplu butonul rotativ și grătarul de masă Plancha este gata de utilizare. Arzătorul din oțel inoxidabil cu o putere de 3,5 kW asigură o mare varietate de vase care pot fi preparate foarte bine. Pe grătarul emailat carnea, peștele și legumele sunt specialități la grătar, datorită unei temperaturi de mai mult de 350 ° C. Datorită carcasei compacte, grătarul de masă cu gaz poate fi configurată rapid oriunde și impresionează prin mobilitatea sa. Întreaga carcasă a grătarului cu gaz Plancha este realizată din oțel inoxidabil rezistent de 4 mm și promite, precum placa de grătar emailată, o curățare deosebit de rapidă și necomplicată. O tigaie cu ulei detașabilă asigură, de asemenea, o curățare lină și ușoară. Excepțional de bun: grătarul de masă cu gaz Orfeo de Klarstein vă invită la grătar peste tot!Vă rugăm să rețineți: grătarul de masă cu gaz Orfeo este utilizat numai în exterior.

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Orfeo

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip
Grătar cu gaz
Tip
Grătar cu gaz
Meniu