Klarstein Ostfriese

0 Recenzii

Klarstein Ostfriese 2-in-1, fierbator 1, 7L 2200W 4 nivele de temperatură, schimbare a culorii , LED , din oțel inoxidabil sisticlă (KTL3-Ostfriese) (KTL3-Ostfriese)

Availability: In Stock
de la 229.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Bună ziua. Maestrul de ceremonii în rochia de sticlă eleganta oferă relaxare în formatul de ceașcă. Desigur, există o băutură fierbinte . Dar plăcerea de ceai aromat este butonul de pauză în viața de zi cu zi, atunci când mirosul de frunze de ceai delicat, condimentele chai puternice, fructe sau plante medicinale dulci va ispitesc. Ecranul mare din oțel inoxidabil este potrivit pentru acomodarea frunzelor mari. Datorită gradației raportul de ceai și apă poate fi coordonat cu precizie. Fie că preferati ceaiul negru, verde sau alb - aroma completă poate fi realizată numai cu temperatura potrivita a apei. Klarstein Ostfriese vizibilizează nivelurile de temperatură respectiv reda o culoare prin LED-ul interior. În verde, albastru, purpuriu și galben-verde, Teekochers strălucește, apa poate fi încălzită la 50, 70, 80 și 90 ° C Cu 2200 W putere ceainicul Klarstein lucrează cu sârguință pentru a face ceai și apă fierbinte în cel mai scurt timp. Sticla nobila este înconjurata de aplicații din oțel inoxidabil și mânerul ergonomic tactil rece permite transportul în condiții de siguranță. Cu Klarstein Ostfriese fierbătorul 2-in1 este garantata o pauză de câteva minute.

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Ostfriese

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Consum
2200 W
Capacitate fierbator ceai
1.7 L
Capacitate ceainic
1.7 L
Material ceainic
Sticla
Vizor pentru nivelul apei
Da
Consum
2200 W
Capacitate fierbator ceai
1.7 L
Capacitate ceainic
1.7 L
Material ceainic
Sticla
Vizor pentru nivelul apei
Da
Meniu