Klarstein Parforce One

0 Recenzii

Klarstein Parforce One, 3.5kW, 12000 BTU, 300 °C, InstantReady Concept, negru (GQY5-Parforce One-BK) (GQY5-Parforce One-BK)

Availability: In Stock
de la 819.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Grătarul pe gaz Klarstein Parforce oferă evenimente excepționale pentru BBQ într-o atmosferă prietenoasă. Oferă plăcere maximă la grătar, pe balcon sau pe terasă. Grătarul pe gaz Parforce One aduce gustări originale la grătar direct acasă. Indiferent dacă vorbim de fripturi, pește sau legume: totul este gătit pentru un efect bun pe zona de 50 x 39 cm. Datorită puterii sale ridicate de 3,5 kW, performanța arzătorului din oțel inoxidabil este de până la 12,000 BTU, iar grătarul cu grill poate ajunge cu ușurință la 300 ° C. Temperatura poate fi citită și verificată în orice moment pe termometru, care este așezat în centrul capacului. Desigur, acest capac oferă un aspect plăcut și o izolare termică perfectă și poate, pe lângă susținerea acestora, să fie fixat suplimentar într-o manieră simplă prin închiderea rapidă. Datorită sistemului SnapJetIgnition, grătarul este gata de utilizare imediat după conectarea unui cilindru de gaz și îl aprinde fiabil flacăra. Grilajele de grătar și tava detașabilă pentru ulei sunt foarte ușor de curățat și astfel asigură o curățenie igienică. Pentru a permite mobilitatea maximă, panourile laterale pot fi înlăturate în câteva secunde. Grătarul pe gaz poate fi acum transportat confortabil cu ajutorul mânerelor sale generoase și poate fi găsită rapid oriunde în zona exterioară. Extrem de puternic și incredibil de flexibil: Grătarul pe gaz Parforce One de la Klarstein vă permite să vă bucurați de cel mai bun grătar!Rețineți: Acest grătar pe gaz este adecvat numai pentru utilizare în exterior.Gratar Klarstein Parforce One: ParforceOne

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Parforce One

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip
Grătar cu gaz
Tip
Grătar cu gaz
Meniu