Klarstein Pizzaiolo Perfetto

0 Recenzii

Klarstein PIZZAIOLO PERFETTO, cuptor pentru pizza, 30, 5 x 30, 5 cm, piatră adevărată, oțel masiv, 1, 2 mm (POV5-PizzaioloPerfet) (POV5-PizzaioloPerfet)

Availability: In Stock
de la 1,249.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Acum va fi cu adevărat crocant! Cuptorul pentru pizza Klarstein pizzaiolo parola perfetto aduce parola la dolce vita în grădina de acasă sau pe terasă. Pizza delicioasă la cuptor pe piatră sau pâine proaspătă - cu cuptorul klarstein pizzaiolo perfetto pregătiți specialități italiene și pâine rustică. Utilizarea lemnului sau cărbunelui veți putea prepara specialități, fie pe piatra naturală de dimensiuni de 35 x 35 cm și pe grila din oțel inoxidabil cu două părți, cu un spațiu de 50 x 35 cm. Desigur, cuptorul este nu numai mare pentru modul de coacere: același lucru este ideal pentru prepararea de friptură de porc, cotlet sau burgeri. Pentru un control ușor de temperatură este utilizat un termometru integrat, pentru ca bucătarul-șef să știe întotdeauna când să deschidă și să închidă clapeta de ventilare. Grosimea materialului de oțel de 1,2 mm creează un grătar robust, dar de asemenea, servește la menținerea temperaturii pe termen lung pentru a obține cele mai bune rezultate de coacere. Un accent deosebit se pune de asemenea pe manipularea cuptorului: datorită roților klarstein pizzaiolo perfetto poate fi ușor de mutat. O clapetă separată permite încărcarea lemnului sau a cărbunelui în camera de ardere. Compartimentul detașabil de cenușă facilitează curățarea cuptorului. Experiență italiană garantată: cu soba klarstein pizzaiolo perfetto vă puteți bucura de frumusețea vieții chiar în grădina sau pe terasă. Comandați direct și accesoriile: oferim un capac adecvat pentru a proteja împotriva ploii (produsul 10032183) și piatră de coacere suplimentară (10032174). Descriere:Cuptor solid: cuptor pentru pizza cu o grosime de 1,2 mm, pentru obținerea celor mai bune rezultate de coacerePizza crocantă și delicioasă: o piatră cu dimensiunea de 35 x 35 cm pentru un aluat crocantMobil: simplu de deplasat datorită roților și mâneruluiControlul temperaturii simplu: termometru încorporat în domeniul de la 0 la 370 ° C / 700 ° FManipulare simplă: Clapeta de auto-deschidere a camerei de ardereAlte specialități: o zonă de grătar mare de 50 x 35 cm din oțel inoxidabil cromat pentru specialități de grătar sau pâineControlul temperaturii: coșul de evacuare și ventilația reglabilă a camerei de ardereDetalii tehnice:Kitul de asamblare, poziția necesarăRoți pentru o relocare ușoarăAcoperit cu pulbere rezistentă la căldură (neagră)Platformă mare de depozitare 51 x 38 cmSet de grătare cu 2 piese pentru o curățare ușoarăTava detașabilă de cenușăArdere: lemn (aproximativ 2 buc. ) sau cărbune (aproximativ 3 kg)Accesorii opționale: capac (produs 10032183), piatră pentru coacere (produs 10032174)Dimensiuni:Dimensiuni (inclusiv coș de fum și roți): aproximativ 55 x 160 x 47 cm (lxÎxA)Dimensiunile piatră de copt: aproximativ 35 x 1 x 35 cm (lxÎxA)Greutate: aproximativ 28 kgConținutul de expediere:1 x cuptor de pizza1 x piatră pentru coacereInstrucțiuni de utilizareGratar Klarstein Pizzaiolo Perfetto: PizzaioloPerfetto

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Pizzaiolo Perfetto

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip
Grătar cu Cărbuni
Tip
Grătar cu Cărbuni
Meniu