Klarstein Purista 60cm [166m³/h]

0 Recenzii

Klarstein KLARSTEIN PURISTA, hotă integrată, metal, sticlă, 60 cm, 166 mc / h, montaj pe perete (TK15-Purista) (TK15-Purista)

Availability: In Stock
de la 309.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Hota Klarstein Purista va avea grijă de un aer plăcut în bucătăriile mici. Mirosurile de gătit, fumul vor fi eliminate. Pentru diferitele tipuri de gătit poate fi hota folosită în trei nivele diferite de putere. Cel mai înalt nivel de performanță scoate din bucătărie până la 166 m cubi pe oră de vapori. Datorită construcției eficiente energetic este menținută în timpul funcționării consumul normal de energie și de volum. Cu lățimea de 60 cm, hota este ideală deasupra plitei în mărime normală. Echipamentul de la Klarstein poate fi atașat în mod liber pe perete sau montat pentru a economisi spațiu sub dulapul de bucătărie. Materialul de instalare necesar este inclus. Dispozitivul este prin urmare montabil și se potrivește în cele mai multe soluții de bucătărie. Pentru a proteja capacul hotei și conducta de aerisire de murdărie, aparatul are două filtre de grăsime detașabile din aluminiu și în condiții de siguranță se poate spăla în mașină de spălat vase. Chiar și în condiții de lumină scăzută vom vedea în vasele de gătit. Pentru astfel de situații pot fi utilizate becurile de iluminat cu halogen de la compania Klarstein, care iluminează suprafața de gătit. Hota vine cu un filtru de carbon activ încorporat. Filtrul de carbon suplimentar activ poate fi găsit la numărul de produs10027530Hota Klarstein Purista 60cm [166m³/h]: Purista 60 cm 166 m h, Purista60cm166mh, Purista 60cm [166m³/ h]

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Purista 60cm [166m³/h]

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip hota
Standard
Debit maxim de aer 
166 m3/ora
Trepte de viteza
3 trepte
Functionare
Buton cu apasare
Iluminare
Halogen
Nivel de zgomot
65 dB
Latime
60 cm
Tip hota
Standard
Debit maxim de aer 
166 m3/ora
Trepte de viteza
3 trepte
Functionare
Buton cu apasare
Iluminare
Halogen
Nivel de zgomot
65 dB
Latime
60 cm
Meniu