Klarstein Summerjam

0 Recenzii

Klarstein Summerjam, ventilator cu suport, gri, 41 cm, 50 W, 3 nivele de viteză, debitul de aer 69.18 m³ / min. , inclusiv telecomandă (VTSA2-Summerjam-G) (VTSA2-Summerjam-G)

Availability: In Stock
de la 239.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Vară - soare - Summerjam: setul de două ventilatoare Klarstein Summerjam vine cu un aer curat în zilele fierbinți și vă va răci la o temperatură confortabilă. Performanța de răcire a ventilatoarelor este asigurată de lamele de rotor special concepute, care nu numai că sunt silențioase, ci și asigură un flux puternic de aer. Aerul circulă la un debit de 69,18 m3 / min la 3 viteze selectabile fără zgomot al motorului. Ventilatoarele cu suport sunt, prin urmare, potrivite pentru utilizarea în medii sensibile la zgomot, cum ar fi spațiile de birouri sau căminele cu studenți. Puterea unui ventilator este de 50 W, o valoare foarte economică pentru ventilarea aerului. Pentru direcționarea fluxului de aer, intervalul de rotație orizontală poate fi mărit la 80 ° și capul ventilatorului înclinat cu 20 °. Designul subțire al ventilatoarelor este potrivit pentru răcorirea aerului chiar și în spații închise. Ventilatoarele Summerjam stau întotdeauna ferm pe un piedestal stabil. O funcție extrem de practică este funcția temporizabilă reglabilă. În funcție de setare, ventilatoarele Klarstein Summerjam asigură circulația aerului răcoritor într-un interval de timp fix. Toate funcțiile pot fi controlate convenabil cu ajutorul telecomenzii. Cu ventilatoarele Klarstein Summerjam, două brize proaspete suflă în locurile fierbinți, oferindu-vă zile însorite cu o bucurie dublă. Culori disponibile: set de doua piese - negru (numar articol: 60002057), set de doua piese - culoare albă (60002058), set de doua piese - culoare gri (60002059)Descriere:Două ventilatoare cu suporturi de 41 cm, cu o sursă de alimentare de 50 W și un stand reglabil în înălțimeBriză rece: 5 lame de rotor pentru un flux mai puternic de aerZgomot redus bazat pe lamele rotorului special dezvoltate3 viteze diferite: scăzut - mediu - înaltInclusiv telecomandă cu infraroșuDetalii tehnice:Activare / dezactivare pe partea frontală a dispozitivuluiFuncție oscilantă comutabilă: aproximativ 80 ° (orizontală)Cap pliabil al ventilatoarelor4 opțiuni de setare a temporizatorului: 0,5 / 1/2/4 oreGrila de siguranță asigură siguranța în timpul funcționăriiCurgerea aerului 69,18 m3 / minConsum de energie: 50 WAlimentare: 220-240 V ~ 50/60 HzTelecomandă: baterie 2 x 1.5V AAA (bateriile nu sunt incluse)Dimensiuni:Înălțimea minimă: aproximativ 108 cmÎnălțimea maximă: aproximativ 128 cmDiametrul rotorului: aproximativ 41 cmDiametrul bazei: aproximativ 40 cmGreutate (un ventilator): aproximativ 5 kgConținutul de expediere:2 x ventilator ca un kit de asamblare2 x telecomandăInstrucțiuni de utilizare

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Summerjam

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip ventilator
In picioare
Diametru
41 cm
Consum
50 W
Numar viteze
3
Miscare oscilatorie
Da
Tip ventilator
In picioare
Diametru
41 cm
Consum
50 W
Numar viteze
3
Miscare oscilatorie
Da
Meniu