Klarstein Tomahawk 4.2 SBG

0 Recenzii

Klarstein Tomahawk 4.2 SBG, grill pe gaz, 6 x 20.7 kW, arzător, 64x42cm, grill din oțel inoxidabil (GQY3-Tomahawk-4.2SBG) (GQY3-Tomahawk-4.2SBG)

Availability: In Stock
de la 2,879.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Sezonul de grătar poate veni! Grill-ul pe gaz klarstein tomahawk 4.2 SBG cu 6 arzătoare promite carne și legume la grătar de cea mai înaltă calitate. Datorită suprafeței mari a grătarului, a căldurii puternice și a designului nobil, prepararea produselor alimentare devine o aromă pură. Fără praf de cărbune enervant și iluminat elaborat: mulțumită sistemului de aprindere snap-jet cu piezo integrat, cele 6 arzătoare pot fi pornite cu ușurință și instantaneu prin apăsarea unui buton. Grill-ul are conceptul instantready și este imediat gata de utilizare datorită reductorului de presiune furnizat și furtunului de gaz. Toate cele 4 arzătoare au câte 3,5 kW putere de încălzire pentru încălzirea grătarului sub grătarul de grătar emailat. Grill-ul are o zonă sa deosebit de mare de 64 x 42 cm, pentru anumite tipuri de alimente la grătar: fripturi consistente, cârnați crocanți, legume delicioase la grătar sau pește suculent. Placa mare de grătar asigură o distribuție uniformă a căldurii, astfel încât chiar și în locațiile periferice ale zonei de grătar, totul este prăjit în mod clar. Cu capota mare, din oțel inoxidabil cu pereți dubli, nu există nici o problemă în prepararea specialităților de grătar pasiv, cum ar fi carnea de porc trasă sau coaste. Termometrul integrat în capota grillului facilitează monitorizarea temperaturii. Dacă grătarul este prea fierbinte sau prea rece, reajustați pur și simplu întrerupătoarele rotative fără trepte. Cele două mese laterale din oțel inoxidabil, care pot fi pliate în interior și în afară, dau mult spațiu pentru grătare - perfect pentru balcoane cu spațiu redus. Fiecare masă laterală are spațiu de stocare de 35 x 43,5 cm - suficient pentru boluri, tigăi, tacâmuri, băuturi sau mirodenii. Ne-am gândit la toate pentru experiența ta perfectă de grătar? Desigur, tomahawk 3.0 T are de asemenea 3 cârlige pentru clești, frigărui sau spatule și un suport de încălzire emailat pentru produsele alimentare gata la grătar - aici este totul pentru grătar și totul la îndemână!După terminarea preparării alimentelor pe grătar, acesta are o suprafață smălțuită, ușor de curățat. Excesul de grăsimi este colectat într-o tavă de picurare sub grătar și poate fi ușor eliminată acolo. Nu există vase de cărbune pierdute, deoarece flaconul cu gaz cu o greutate maximă de umplere de 5 kg se află direct în piciorul grătarului. Și datorită flacării de gaz, grill-ul pe gaz klarstein tomahawk 4.2 SBG elimină de asemenea, necesitatea îndepărtării consumului de cărbune și a cărbunelui rezidual. Datorită roților de pardoseală cu frână de parcare, grătarul este curățat de asemenea foarte repede - așa că grătarul este distractiv și a doua zi!Gratar Klarstein Tomahawk 4.2 SBG: Tomahawk 4 2 SBG, Tomahawk42SBG

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Tomahawk 4.2 SBG

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Tip
Grătar cu gaz
Tip
Grătar cu gaz
Meniu