3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/2 oferte.

loading

Klarstein Vampir (KG12)

0 Recenzii

Klarstein VAMPIR, aparat de tocat carne, 600 W, dimensiune standard no. 8 (DIN), 6 piese, negru (KG12-Vampir) (KG12-Vampir)

Availability: In Stock
de la 489.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Klarstein Vampir (KG12). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

Activitatea campaniei: schimbați imaginea. Aparatul detocat carnea a fost echipamentul standard al mamelor noastre dar de asemenea, face parte din bucătăriile moderne. Karstein Vampir, cu toate acestea, dovedește că este un dispozitiv electric practic care se poate descurca mult mai mult decât la tocat. Proaspăt măcinat într-o singură clipă: datorită motorului de 600 W și a unui set de lame din oțel inoxidabil, aparatul poate procesa cu ușurință chiar și mai multă carne. Klarstein Vampir poate procesa până la 10 kilograme de carne, pește sau legume la o viteză de 90 kg / h în timpul funcționării continue. Această performanță îl include în mașinile de măcinat semiprofesionale. Accesoriul pentru umplerea practică a cârnaților poate fi de asemenea utilizat ca și distribuitor de alimente. Glisorul facilitează introducerea hranei în tava din oțel inoxidabil din aparat. Trei discuri cu găuri de dimensiuni diferite asigură tocarea cărnii cu o structură diferită. De la carnea tocată gros până la cea fină pentru umplutura de cârnați, prepararea chiftelelor sau a kebbe-ului oriental. Aparatul de tocat carnea este un dispozitiv de încredere în sine, care știe ce dorește: carne proaspătă și durabilă în primul rând. Dar micul "vampir" poate fi și un vegetarian. Cu accesoriul pentru pâine puteți prepara ușor și rapid gustări pentru cafeaua de după-amiaza. Umplutura bogată de paste oferă o alternativă non-vegetariană pentru gurmanzii vegetarieni. Picioarele din cauciuc ale polizorului îi oferă un mediu stabil și igienic. Accesoriile, discurile, cuțitele și baia sunt fabricate din oțel inoxidabil, care nu este sofisticată pentru întreținere. Returul facilitează eliminarea reziduurilor de carne și de urme. Karstein Vampire: mașina de tocat carne îndeplinește visul fiecărui măcelar și va încanta, de asemenea și iubitorri de mâncăruri vegetariene.Masina de tocat carne Klarstein Vampir (KG12): Vampir KG 12, VampirKG12, Vampir (KG 12)

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Vampir (KG12)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Meniu