Klarstein Vanilly Sky Family

0 Recenzii

Klarstein VANILLY SKY FAMILY, aparat pentru producerea de înghețată și iaurt înghețat, 250 W, 2, 5 l, argintiu (TK49-VanillySkyFamS)

Availability: In Stock
de la 1,499.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Este timpul pentru epoca de gheață! Înghețată delicioasă oricând. Klarstein vanilly sky va pregăti într-un scurt timp înghețată delicioasă, sorbet și iaurt înghețat. De asemenea, pregătiți-vă deserturi înghețate mai mici sau mai mari în fiecare anotimp. "Înghețată pentru întreaga familie? Cremele de înghețată realizate acasă cu ingrediente delicioase, fără pre-răcire. "Klarstein vanilly sky family este un producător adevărat de înghețată care în recipientul său termo transformă ingredientele brute într-o înghețată cremoasă cu un volum de până la 2,5 litri. Acest lucru va asigura o răcire perfectă în zilele fierbinți și o mare plăcere la sărbătorile de familie și în același timp un sentiment bun doarece știți ce conține înghețata. Acest lucru ușurează pregătirea înghețatei după propriul dumneavoastră gust și potrivită pentru toată lumea - de exemplu variații fără lactoză sau alergice. Totul vine aparatul de înghețată de 250 de wați. "Mai simplu ca niciodată: câțiva pași până la o senzație cu gheață". Controlul aparatului de înghețată este foarte rapid datorită butoanelor intuitive de pe partea superioară. Folosind cele patru butoane și afișajul digital, timpul de pregătire este setat la 10 până la 60 de minute și pregătirea poate fi pornită. În timpul pregătirii, este afișat pe ecran și timpul rămas. Odată ce pregătirea este finalizată, producătorul trece la modul de răcire, astfel încât înghețata să nu se topească. O lingură pentru înghețată este inclusă în pachet. Culori disponibile: argintiu (10031846), negru (10031848)Descriere:Versatil: un simplu aparat pentru producerea de înghețată pentru a pregăti deserturilor reci - înghețată, sorbet sau iaurt înghețatNu este nevoie de pre-răcire: înghețată proaspătă preparată în 5 până la 60 de minute fără pre-răcirea recipientului sau a materiilor primeDimensiunea familiei: recipient pentru prepararea a până la 2,5 litri de înghețatăFuncționare simplă: doar patru butoane pentru a seta timpul de gătireEconomie: consum de energie de numai 250 WDetalii tehnice:Funcția de răcire împiedică topirea înghețatei după finisarea preparatuluiTimer reglabil în pași de 10 minute: 5 - 60 de minuteAfișarea timpului de pregătire rămasÎnchidere de siguranță pe capacul superiorPicioare din cauciuc anti-alunecare pentru o poziție fixăCurățare simplă - piese detașabileComutatorul ON / OFF de pe panoul de controlButonul Start / PauzăInclusiv știfturi și cupe de măsurareReaprovizionarea materiilor prime în orice moment în timpul funcționăriiAgent de răcire: R600aAlimentare: 220-240 V, 50/60 HzDimensiuni:Dimensiuni (dispozitiv): 26,5 x 38,5 x 31,5 cm (lxÎxA)Dimensiuni (recipient termo): 19,5 x 11 cm (VxO)Greutate (dispozitiv): aproximativ 14,3 kgConținutul de expediere:1 x dispozitiv1 x amestecător1 x lingură (racletă)1 x cană de măsurareInstrucțiuni de utilizareMasina de inghetata Klarstein Vanilly Sky Family: VanillySkyFamily

3cheaps - compară prețuri pentru Klarstein Vanilly Sky Family

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Klarstein
Display
Da
Display
Da
Meniu