Konami PES 2019 Pro Evolution Soccer (PS4)

0 Recenzii

Konami Pro Evolution Soccer 2019 (PES) PS4

Availability: In Stock
de la 89.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

„The Power of Football este mesajul cheie care se regăseşte in toate caracteristicile noi din Pro Evolution Soccer 2019, graţie angajamentului de a fi lansat exclusiv pentru sistemele de generaţie actuală. PES recrează fotbalul aşa cum nu a mai fost văzut pană acum, introducand compatibilitate 4K HDR pe toate platformele, care oferă efecte vizuale foto realiste şi mişcare autentică a jucătorilor. Adevărata forţă PES stă in gameplay, care se concentrează pe impactul individualităţii jucătorilor, graţie mişcărilor şi statisticilor specifice. In timp ce joci Pro Evolution Soccer 2019 vei experimenta abilitatea de la finalizare a lui Luis Suarez, uşurinţa cu care Philippe Coutinho işi driblează adversarii şi acurateţea cu care pasează legendarul David Beckham.

In afara gazonului, licenţele şi modurile de joc vor suferi modificări, incluzand meniurile in-game care prind viaţă cu ligi noi, adăugate din lumea intreagă. Acestea vor adăuga un nou nivel de profunzime modurilor myClub şi Master League care au fost reconcepute, oferindu-le utilizatorilor o experienţă şi mai complexă impreună cu gameplay-ul caştigător a numeroase premii. Cu legende noi adăugate in line-up, o ediţie David Beckham exclusivă şi lansare in luna august, fanii PES se vor putea bucura de Puterea Fotbalului mai devreme ca oricand.   Data de lansare: 30.08. 2018
Garantie Persoana Fizica: 0
Gen: Sport
Platforma: PS4
Limita de varsta: 3+
Greutate Colet: 0.1Software - jocuri Konami PES 2019 Pro Evolution Soccer (PS4): PES 2019 Pro Evolution Soccer PS 4, PES2019ProEvolutionSoccerPS4, PES 2019 Pro Evolution Soccer (PS 4)

3cheaps - compară prețuri pentru Konami PES 2019 Pro Evolution Soccer (PS4)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Konami
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Sport
Platforma
Playstation 4
Categorie joc
Sport
Meniu