Kuvings C9500 Whole Slow Juicer

0 Recenzii

Kuvings Storcator Kuvings C9500 Silver (C9500S)

Availability: In Stock
de la 2,400.32 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

 ; ; ; ;Fie că îţi doreşti un suc de mere, tomate sau portocale, fie chiar unul din iarbă de grâu, cu storcătorul Kuvings C9500PR te bucuri de mai mult suc proaspăt, bogat în vitamine şi substanţe nutritive.
 ; ; ; ;Spre deosebire de storcătoarele convenţionale de mare viteză, care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală. Prin stoarcerea lentă (60 rpm) a fructelor și legumelor întregi (până la 7.6 cm diametru), vei beneficia de un suc natural, bogat în vitamine și enzime, minimizând pierderea de substanțe nutritive. Fructele și legumele tari (morcov, cartof, sfeclă, spanac, etc. ) trebuie tăiate în bucăţi de 2.5 cm grosime și hidratate în apă rece înainte de stoarcere conform instrucţiunilor din manualul de utilizare.  ;
 ; ; ; ;Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării este mult mai redus decât cel al storcătoarelor convenţionale, iar tu poţi savura un suc proaspăt într-o atmosferă relaxantă şi liniştită.
 ; ; ; ;Kuvings C9500PR este proiectat pentru a funcţiona în condiţii de siguranţă, aparatul pornind numai dacă este corect și complet asamblat. În plus, 3 guri de aerisire optim plasate asigură utilizarea pe o perioadă mai mare de timp, sistemul automat de control al căldurii oprind aparatul înainte de supraîncălzire.
 ; ; ; ; Tehnologie de presare la viteză redusă (patentată în 50 de ţări)
Tehnologia unică a storcătorului Kuvings C9500PR permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea uşoară a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteză, ca în cazul storcătoarelor convenţionale. Motorul puternic (240W) asigură o calitate constantă, funcţionează silenţios şi stoarce chiar şi legume tari.
 ; ; ; ; Capac inteligent 3 în 1
Capacul inteligent al storcătorului Kuvings C9500PR nu permite pierderea vreunei picături de suc şi nu lasă mizerie în bucătărie.
Ţinând capacul închis, poţi să creezi amestecuri delicioase de sucuri din diverse fructe şi legume, iar pentru sucuri diferite, prin simpla turnare a unui pahar de apă în storcător, poţi să clăteşti rapid şi uşor aparatul.
 ; ; ; ;Componentele storcătorului prin presare la rece Kuvings (sitele si racleta, recipientele de colectare a sucului și pulpei, vasul de mixare a sucului, axul melcat și împingătorul) se curăță doar sub jet de apă, nu sunt lavabile în mașina de spălat vase.
Caracteristici tehnice
Putere motor 240 W
Viteza 60 RPM
Capacitate vas 400 ml ;
Vas din Tritan
Palnie extra larga 7.6 cm
Actiune reversibila
Functie antiscurgere
Ax melcat si sita construit din Ultem
Componente fara BPA
Dimensiuni 22.8x20.8x44.6 cm
Greutate 6.9 Kg
Culoare rosu
Garantie 5 ani motor si 2 ani la alte componenteStorcator fructe Kuvings C9500 Whole Slow Juicer: C 9500 Whole Slow Juicer, C9500WholeSlowJuicer

3cheaps - compară prețuri pentru Kuvings C9500 Whole Slow Juicer

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Kuvings
Capacitate recipient pentru pulpa de fruct
1 l
Recipient de colectare a pulpei
1.2 l
Putere
240 W
Display
Nu
Marimi
228 x 208 x 446 mm
Greutate
6.9 kg
Capacitate recipient pentru pulpa de fruct
1 l
Recipient de colectare a pulpei
1.2 l
Putere
240 W
Display
Nu
Marimi
228 x 208 x 446 mm
Greutate
6.9 kg
Meniu