Liebherr CTPesf 3316

0 Recenzii

Liebherr Frigider cu doua usi CTPesf 3316, SmartFrost, 307 L, A++, Argintiu (CTPesf 3316)

Availability: In Stock
de la 2,899.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiFrigider cu 2 usi Liebherr CTPesf 3316
Clasa de eficienţă energeticăA++
Dimensiuni exterioare (Î/L/A)176,1 / 60,0 / 63,0 cm
Capacitate utilă totală307 l
 

SmartFrost
Cu SmartFrost, garnitura din interior şi produsele congelate sunt reduse semnificativ. Aşadar, decongelarea este mai puţin necesară. Pereţii interiori sunt netezi şi astfel, uşor de curăţat. Vaporizatorul învelit în spumă asigură o eficienţă energetică ridicată şi o răcire uniformă.
Regim automat SuperFrost
Regimul automat SuperFrost face congelarea uşoară şi eficientă din punct de vedere energetic. Acesta preia scăderea rapidă a temperaturii la -32°C şi creează astfel rezerva de răcire pentru congelarea blândă a vitaminelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, regimul automat SuperFrost revine la regimul normal după maximum 65 ore, economisind astfel energie.
VarioSpace
La toate congelatoarele cu NoFrost şi SmartFrost, sertarele şi rafturile intermediare din sticlă aflate dedesubt pot fi uşor îndepărtate. Aşa a fost creat VarioSpace - sistemul practic pentru spaţiul de depozitare suplimentar, astfel încât se creează spaţiu pentru produsele alimentare voluminoase congelate.
PowerCooling-System
Sistemul puternic PowerCooling asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior. Un comutator de contact pentru uşă opreşte ventilatorul la deschiderea uşii. Acesta economiseşte energie valoroasă.
Siguranţă pentru copii
Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.
Compartimente transparente pentru legume
Compartimentele de legume transparente oferă spaţiu suficient pentru depozitarea clară a fructelor şi legumelor. În plus, se pot curăţa uşor Informaţii generale despre produsGrupă de produse Automat frigorific cu SmartFrost GTIN 4016803031895Putere şi consumClasa de eficienţă energetică * A++ Consumul de energie în 24 de ore * 0,577 kWh / 24h Consum anual de energie * 211 kWh/a Clasă climatică SN-ST Putere sonoră a zgomotului 39 dB Capacitate utilă totală 307 l Frigider 232 l Congelator 75 l Capacitate brută total 320 l Frigider 243 l Congelator 77 l Tensiune 220-240 V ~ Frecvenţă 50 Hz Putere racordată 1,4 ADimensiuni şi masăDimensiuni exterioare (Î/L/A) 176,1 / 60,0 / 63,0 cm Înălţime / lăţime / adâncime (cu ambalaj) 1.818, 0 / 617,0 / 711,0 mm Greutate (fără ambalaj) 70,70 kg Greutate (cu ambalaj) 76,20 kgComandă şi funcţiiSistem de comandă MagicEye cu LCD şi afişaj digital al temperaturii Poziţie în spatele uşii Operare Taste Zone individuale de temperatură 1 Zone de temperatură 2 Afişaj temperatură Frigider Semnal de avertizare în caz de defecţiune — Alarmă uşă frigider — Alarmă uşă —
Siguranţă pentru copii
✔ SuperFrost reglabil în funcţie de timp Cu posibilitate de conectare la reţea (SmartDevice) — SmartDeviceBox —FrigiderProces de dezgheţare congelator automat Răcire cu aer recirculat ✔ Sistem de iluminare Sistem de iluminare cu LED Număr suprafeţe de depozitare frigider 5 dintre care reglabile pe înălţime 4 dintre care secţionabilă 1 Material suprafeţe de depozitare frigider Sticlă Dispozitiv de depozitare a sticlelor — Număr locaş pentru sticle 1 Număr suprafeţe de depozitare conserve 3 Compartiment pentru ouă ✔ Număr sertare pentru legume/fructe 1 dintre care pe şine telescopice 0 dintre care pe role extensibile 0 Filtru de cărbune activ —CongelatorCaracteristică stele 4 Proces de dezgheţare congelator manual Timp de depozitare în caz de defecţiune 24 h Capacitatea de congelare în 24 h 6 kg Material suprafeţe de depozitare Sticlă
VarioSpace
✔ Sistem de iluminare — Tăviţă pentru cuburi de gheaţă 1Design şi materialeDesign uşă Design SwingLine Culoare carcasă Silver Material uşă Uşă din oţel inoxidabil cu SmartSteel Material pereţi laterali Oţel Mâner Mâner tip baghetă din oţel inoxidabil cu mecanism de deschidere integratStructură şi instalareSens de închidere al uşii dreapta interschimbabil Role de transport spate ✔ Mânere de transport spate ✔ Cu posibilitate de inserare datorită ventilaţiei frontale ✔* Pentru a atinge consumul de energie declarat, utilizaţi distanţierele furnizate împreună cu aparatul. În acest fel, se măreşte adâncimea aparatului cu aproximativ 3,5 cm, iar aparatele BluPerformance cu aproximativ 1,5 cm. Aparatul este complet funcţional fără utilizarea distanţierelor, dar are un consum de energie uşor mai mare.Frigider Liebherr CTPesf 3316: CTPesf3316

3cheaps - compară prețuri pentru Liebherr CTPesf 3316

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Liebherr
Categorie
Independent
Model 
Congelator in partea de sus
Frigider fara congelator
Nu
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
213 kWh/an
Clasa climatica 
SN ST
Categorie
Independent
Model 
Congelator in partea de sus
Frigider fara congelator
Nu
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
213 kWh/an
Clasa climatica 
SN ST
No frost 
Nu
Filtru antibacterian 
Da
Numar compartimente de congelare
1
Numar rafturi
5
Sertare pentru produse proaspete
Nu
Latime
60 cm
Inaltime
176.1 cm
Adancime
63 cm
Greutate
50 kg
Capacitate neta frigider
236 litri
Capacitate neta congelator
76 litri
Capacitate de congelare
6 kg/24h
Timp de reincalzire 
24 ore
Usa reversibila
Da
Display
Da
Dozator de apa
Nu
Dozator de gheata
Nu
Numar de compartimente pe usa
4
Numar compresoare
1
Ventilator
Da
Nivel zgomot
40 dB(A)
Meniu