Liebherr KPesf 4220

0 Recenzii

Liebherr Frigider Liebherr KPesf4220, 390 L, clasa A++

Availability: In Stock
de la 3,699.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Gama: Comfort
Dimensiuni (IxLxA): 185,2 x 60 x 63 cm
Capacitate totala: 390 l Clasa energetica: A++
Clasa climatica: SN-T
Culoare: front inox
Capacitate neta racitor: 390
Display MagicEye: LED
Maner: Sistem de deschidere integrat
Ventilator
Zone de temperatura: 1
Decongelare compartiment racitor: automata
Functie SuperCool
Nr. Rafturi: 7
Iluminare LED 10 Motive pentru a alege Liebherr:
peste 50 ani de experiență
calitate germană
garantie 4 ani
teste de calitate la cel mai inalt standard german
Ecologice
supereconomice: A+, A++
BioFresh- dovedit mai sănătos
NoFrost- calitatea răcirii profesionale
temperatura perfectă pentru vinuri veritabile
Premiile câștigate Compania Libherr a fost înfiinţată în anul 1949 în Germania de către Dr. Hans Liebherr, inventatorul macarelei turn mobile. Astăzi, afacerea este condusă de a doua generaţie, prin Isolde şi Willi Liebherr. Cu o gamă complexă de produse destinate atât sectorului industrial, cât şi celui casnic, cele peste 100 de sedii Liebherr din toată lumea totalizează un număr de peste 30.000 de angajaţi.

Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate. Concepută sub exigenţa calităţii superioare şi a design-ului de excepţie, linia de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experienţei companiei de peste 50 de ani în acest domeniu. Aparatura frigorifică Liebherr este special concepută pentru consumatorii exigenţi, care îşi doresc un stil de viaţă luxos, dar în acelaşi timp ecologic şi economic. În procesul de producţie, Liebherr utilizează componente de valoare care asigură o funcţionare îndelungată şi sigură a aparatelor. Una dintre principalele exigenţe Liebherr este caracterul ecologic al produselor realizate. Toate materialele plastice întrebuinţate sunt reciclabile, iar procesul de finisare are la bază utilizarea eficientă a resurselor. În plus, produsele Liebherr oferă un program larg de economisire a energiei datorită combinaţiei unice între electronica modernă şi sistemele de răcire deosebit de eficiente. Liebherr oferă cea mai largă gamă de modele foarte economice, care aparţin claselor de eficienţă energetică A+ şi A++. Tehnologia BioFresh, patentată de Liebherr, garantează o aclimatizare perfectă pentru prospeţime de lungă durată a alimentelor. Fructele şi legumele, carnea şi peştele sau lactatele îşi păstreaza vitaminele, aroma delicată şi aspectul proaspăt la o temperatură puţin peste 0°C şi în condiţii de umiditate corespunzătoare, de până la de trei ori mai mult timp în comparaţie cu un compartiment frigorific obişnuit. Tehnologia profesională NoFrost de la Liebherr vă scuteşte de dezgheţarea aparatului. În plus, frigiderele NoFrost de la Liebherr sunt deosebit de economice şi foarte confortabile datorită dotărilor. Astfel, cu opţiunea Super-Frost-Automatik, se creează în interior, în cel mai scurt timp, o temperatură de -32°C. Această tehnologie permite un proces de îngheţare care păstrează optim vitaminele, gustul şi aspectul alimentelor. Liebherr a obţinut o serie de premii între care se numără trei premii pentru cel mai inovator brand - PLUS X AWARD (Premiu pentru inovaţie, design şi ecologie) şi premiul Kitchen Innovation Of the Year 2007, având o puternică strategie de marketing, orientată atât spre produs, cât şi spre client. PLUS X AWARD se acorda exclusiv pentru produselor ce aparţin unui brand excelent cu o valoarea mare de piaţă pentru consumator.Frigider Liebherr KPesf 4220: KPesf4220

3cheaps - compară prețuri pentru Liebherr KPesf 4220

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Liebherr
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
117 kWh/an
Clasa climatica 
SN T
Categorie
Independent
Model 
Cu o singura usa
Frigider fara congelator
Da
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
117 kWh/an
Clasa climatica 
SN T
Filtru antibacterian 
Nu
Numar rafturi
7
Sertare pentru produse proaspete
Nu
Latime
60 cm
Inaltime
185.2 cm
Adancime
63 cm
Greutate
85 kg
Capacitate neta frigider
390 litri
Usa reversibila
Da
Display
Da
Dozator de apa
Nu
Dozator de gheata
Nu
Numar de compartimente pe usa
5
Numar compresoare
1
Ventilator
Da
Nivel zgomot
39 dB(A)
Meniu