MAMMUT Whitehorn IN Jacket Woman cu două fețe, umplută cu pene, pentru femei Wing Teal - Pepper M

0 Recenzii

MAMMUT Whitehorn IN Jacket Woman cu două fețe, umplută cu pene, pentru femei Wing Teal - Pepper M

Availability: In Stock
de la 669.15 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Jachetă Mammut Whitehorn IN cu două fețe și design unic pentru femei. Această geacă inovatoare vă ține cald datorită puterii sale mari de încălzire. Construcția hibridă a jachetei constă în combunația materialului de umplutură. În zona corpului jacheta este umplută cu puf cenușiu de rață cu putere de umplere 650 cuin. Aceasta asigură o putere mare de încălzire și izolare termică excelentă. În zona umerilor umplutura este realizată din fibre sintetice reciclate Ajungilak® OTI Element pentru reglarea optimă a temperaturii în timpul activităților sportive. Suprafața jachetei este extrem de moale, ușoară, rezistentă la vânt și la apă datorită materialului Pertex® Quantum tratat cu DWR, fără PFC, confecționat din fibre reciclate. Jacheta vă permite să vă schimbați înfățișarea oricând doriți: Vreți un look trendy retro sau unul sport? Este alegerea dumneavoastră.

3cheaps - compară prețuri pentru MAMMUT Whitehorn IN Jacket Woman cu două fețe, umplută cu pene, pentru femei Wing Teal - Pepper M

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
MAMMUT
Meniu