MAXVUE VISION ColourVUE 3 Tones Blue - 2 Buc - 3 Luni

0 Recenzii

Maxvue Vision ColourVUE 3 Tones Blue - cu dioptrie (2 lentile)

Availability: In Stock
de la 58.20 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

    3 Tones Blue - lentile de contact colorate albastre trimestriale - 90 purtari (2 lentile/cutie) Colour Vue 3 Tones Blue - lentile de contact colorate caprui

Nu te descuraja daca esti o persoana purtatoare de ochelari! Iti poti schimba culoarea ochilor chiar daca zi de zi esti nevoita sa porti ochelari ca sa vezi mai bine. Exista lentilele de contact colorate cu dioptrii, in orice nuanta doresti, iar lentilele 3 Tones Blue sunt cea mai buna alegere!

Cu tehnologia perfecta de amestecare a culorilor, gama 3 Tones sporeste ochii cu modele de culori amestecate subtil . Daca sunteti in cautare de culori vii, 3 Tones este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.
Potrivire: Ochi deschisi, Ochi inchisi. Nu se potrivesc pentru ochi foarte inchisi!    Mai multe detalii ►Lentilele ColourVue pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 3 luni. ►Indiferent care este culoarea ochilor pe care ti-o dorești, lentilele de contact colorate sunt soluția la care poți apela pentru o schimbare instanta. ►De retinut este faptul ca nu se poarta in timpul somnului, iar respectarea acestei reguli este foarte importanta pentru sanatatea ochilor dumneavoastra. De asemenea, in perioada in care nu sunt purtate, acestea se tin in solutia de intretinere. ►Lentilele colorate fara dioptrii sunt pe stoc. Lentilele colorate cu dioptrii vin la comanda cu termen de livrare 5-15 zile lucratoare. ►Pentru sanatatea ochilor dumneavoastra este recomandat sa folositi o solutie pentru intretinerea lentilelor de contact!►Produsele comercializate dispun de certificatele de calitate 'CE', 'ISO 9001' si aviz Ministerul Sanatatii. ►Imaginile au caracter informativ. In functie de culoarea ochilor dumneavoastra aspectul lentilelor poate fi diferit.   INFORMATII SUPLIMENTARE Pasii aplicarii corecte a lentilelor de contact:

► In primul rand, curata cu mare grija mainile si asigura-te ca nu ai alte impuritati;
plaseaza lentila pe varful degetului aratator de la mana cu care ai mai multa dexteritate si verifica daca aceasta este pozitionata corect. ► Poti remarca acest lucru foarte simplu, forma corecta a lentilei semanand cu cea a unui bol iar cea gresita cu cea a unei farfurii;► Cu ajutorul degetului mijlociu de la aceeasi mana, trage de pleoapa inferioara iar cu degetul aratator al celeilalte maini, ridica pleoapa superioara;► Priveste drept si aplica lentila pe ochi;► Da drumul treptat pleoapelor si roteste privirea de cateva ori pentru a ajuta lentila sa se centreze si apoi clipeste de cateva ori;
repeta acelasi procedeu si pentru celalalt ochi. Daca te simti confortabil cu ele si vederea este una clara, inseamna ca procesul este unul reusit.

Pasii pentru a indeparta corect lentilele de contact:

►Spala-te pe maini inainte pentru a evita introducerea microbilor in ochi;►Priveste in sus si trage de pleoapa inferioara a ochiului;►Prinde usor lentila intre buricele degetului mare si cel aratator, strange de marginile acesteia, apoi trage-o spre exterior.Lentile de contact MAXVUE VISION ColourVUE 3 Tones Blue - 2 Buc - 3 Luni: ColourVUE 3 Tones Blue 2 Buc 3 Luni, ColourVUE3TonesBlue2Buc3Luni, ColourVUE 3 Tones Blue 2 Buc 3 Luni, ColourVUE3TonesBlue-2Buc-3Luni

3cheaps - compară prețuri pentru MAXVUE VISION ColourVUE 3 Tones Blue - 2 Buc - 3 Luni

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
MAXVUE VISION
Curbă de bază 
8.6
Diametru
14 mm
Cantitate
2 buc
Timpul purtării
3 luni
Conținut de apă 
45 %
Transmisibilitate oxigen 
22 Dk/t
Colorat
Da
Protecție UV
Nu
Curbă de bază 
8.6
Diametru
14 mm
Cantitate
2 buc
Timpul purtării
3 luni
Conținut de apă 
45 %
Transmisibilitate oxigen 
22 Dk/t
Colorat
Da
Protecție UV
Nu
Meniu