Mesterel Bariera de securitate M

0 Recenzii

Mesterel Bariera de securitate M (mesterel_83)

Availability: In Stock
de la 279.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Opţiuni disponibile
Elemente suplimentare (50 lei/bucata):

gardut (+50,00RON)
portita (+50,00RON)

    Descriere

    Materiale:lemn de fag, slefuit fin, nelacuit
    Varsta recomandata:0-36 luni
    Elemente componente: 2 elemente de gard, 1 element de usa
    Dimensiuni elemente:65x90 cm (h x L)
    Culoare: natur
    Garantie: 12 luni

Bebelușul a crescut și a descoperit că lumea înconjurătoare este plină de lucruri interesante. Aventura a început și explorarea camerei, apartamentului, a curții sau a grădinii poate fi periculoasă pentru cel mic. Meșterel vine în sprijinul părinților cu soluția optimă.  

 

Create din grijă și dragoste pentru copii

 

Întâlnirea cu aventura.    Când copiii sunt curioși ei sunt de neoprit. Asigură-te că ai îndepărtat orice pericol din calea micului explorator și că bariera îi delimitează un spațiu suficient de larg și în același timp sigur.

Mai mult decât o barieră.    Părțile componente pot fi montate și sub formă de țarc, îndepărtând copilul de locurile și obiectele cu risc.

La fix!   Meșterel realizează elementele componente după dimensiunile dorite. Este singurul ateleier din țară care execută astfel de comenzi!

Copii în siguranță, părinți liniștiți.    Odată instalată bariera de siguranță, copiii se pot juca în voie iar ție îți rămâne un răgaz pentru alte treburi casnice sau chiar pentru relaxare.

Adaptabile, multifuncționale.    Barierele se pot modula în funcție de imaginație, spațiu disponibil și necesități. Barierele sunt pliabile, nu ocupă mult spațiu la depozitare și sunt ușor de transportat.

Avantaj client.    Portița se poate deschide în ambele sensuri și este prevăzută cu trei opritori pentru siguranță suplimentară.

Meșterite cu grijă.    Barierele de securitate sunt confecționate integral din lemn de fag. Vopselele și lacurile folosite sunt pe bază de apă, fără vapori toxici. Finisajul e delicat, pentru o atingere plăcută.

Ne-am gândit la toate lucrurile importante.    Grație distanței dintre barele gărdulețului, copilul nu va avea senzația că este îngrădit.

În deplină siguranță.    Înaltimea potrivită, muchiile și colțurile rotunjite conform noilor reglementări europene sunt argumente esențiale atunci când alegeți un produs din această categorie.

Linie clasică, potrivită oricărui stil decorativ.    Indiferent de stilul în care ți-ai amenajat locuința, lemnul de esență tare se integrează armonios în decor.

 Bariera de protectie copii Mesterel Bariera de securitate M: BarieradesecuritateM

3cheaps - compară prețuri pentru Mesterel Bariera de securitate M

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Mesterel
Meniu