MicroERP Program de vanzare si gestiune Micro-Erp Restaurant

MicroERP Program de vanzare si gestiune Micro-Erp Restaurant

Availability: In Stock
de la 821.00 RON loading...

fiscalonline.ro
loading...

Micro-ERP Restaurant este un software care administreaza activitatea business-ului de tip restaurant,   cafenea, pub, etc.   Dintre functionalitati mentionam: - Evidenta + asistarea vanzarii la restaurant pe sale / mese / comenzi / chelneri;- Regim de lucru autoservire;- Vanzare numerar / credit / tichete / facturare / Protocol 2 nivele;- Suprafata configurabila pentru monitoare Touch;- Evidenta pe mese / chelneri / tip de vanzare;- Listare comanda pe imprimante sectii (bucatarie, bar, etc. );- Listare nota de plata;- Listare bon – Casa de marcat fiscal;- Listare factura;- Evidenta vanzari pe tip / pe preparate / pe chelneri / pe gestiuni;- Transfer masa / transfer partial;- Nota de plata, bon fiscal partial pentru grupuri;- Discount (reduceri / rabat) calcul + evidenta;- Rezervari + evidenta avansuri;- Evidenta meniuri / cocktail-uri + descarcare / materii prime;- Promotii;- Evidenta vanzare protocol / card / facturare;- Evidenta + urmarire vanzare credit / decontari;- Evidenta mese;- Comanda / nota de plata / factura personalizata.
  Micro-ERP Restaurant este disponibil in 3 versiuni:   Basic – Pret: 690 lei + TVA Versiunea Basic oferta posibilitatea de vanzare la modul POS, controlul angajatilor, situatii si rapoarte si siguranta datelor.   Standard – Pret 1290 lei + TVA Versiunea Standard oferta suplimentar posibilitatea de a efectua contabilitatea primara, controlul stocurilor si retetar pentru partea de bucatarie si bar.   Professional – Pret: 1590 lei + TVA Versiunea Professional ofera in plus fata de versiunea Standard promotii si fidelizare, rapoarte pe e-mail sau sms, etc.   De ce MICROERP de la FiscalOnline. ro ? Instalare, configurare si instruire gratuita  la sediul societatii d-voastre in Judetul Bihor; Asistenta GRATUITA  pentru orice probleme legate de program sau comunicarea cu casa de marcat! Programul de asistenta telefonica si remote este : luni – vineri in intervalul 8:00 – 17:00; sambata: 09:00 – 13.00; Up-date-uri gratuite; Conectare cu alte echipamente  (casa de marcat, cititor, sertar, etc. );  Pentru oferta si alte detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0359.194. 303, prin email la comenzi@fiscalonline. ro sau la adresa noastra din Oradea, str. Traian Mosoiu, nr. 6.

3cheaps - compară prețuri pentru MicroERP Program de vanzare si gestiune Micro-Erp Restaurant

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
MicroERP
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu