Microsoft Flight Simulator X [Gold Edition] (PC)

0 Recenzii

Microsoft Flight Simulator X Gold Edition

Availability: In Stock
de la 116.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Flight Simulator X este incununarea a aproape 25 de ani de perfectionare permanenta a produsului Flight Simulator, fiind cel mai bun produs al acestei francize. Aceasta noua versiune va transpune utilizatorii intr-o lume realistica si bogata in detalii, oferind o abordare complet noua si inovatoare a simularii de zbor, cu zeci de modele de avioane disponibile, inclusiv AirCreation 582SL Ultralight si Maule M7-260C Orion cu roti si ski-uri. Acum orice persoana de orice varsta si aptitudini poate experimenta cum este sa fii aviator.
Noul simulator de zbor de la Microsoft ofera utilizatorilor o experienta de joc incredibila care se bazeaza pe inovatii tehnologice, grafica incredibila si realism rezultat din fenomene meteorologice, ora din zi si anotimp. Pilotii pot urmari de la inaltime masini in miscare, cladiri detaliate la sol, autostrazi cu trafic aglomerat, case si ferme izolate sau animale salbatice in habitatul lor natural.
Prin adaugarea de misiuni, utilizatorii vor avea si un scop precis in joc datorita celor peste 50 de misiuni diverse, putand sa aleaga sa concureze in cursa aeriana Red Bull sau sa duca provizii persoanelor sinistrate din Congo, de exemplu, putand urmari pas cu pas aceste misiuni.
Microsoft Flight Simulator X le ofera pilotilor posibilitatea de a zbura cu avionul visurilor lor, de la DeHavilland DHC-2 Beaver cu flotoare si Grumman G-21A Goose, pana la AirCreation 582SL Ultralight si Maule M7-260C Orion cu roti si ski-uri. Jucatorii vor ramane fara glas la vederea detaliilor din joc cum ar fi niturile cu umbre, vopseaua cu reflexii, stralucirea diferita a soarelui in geamuri sau suprafete mate etc.
Jocul se poate juca si online, Flight Simulator-ul X oferind utilizatorilor o lume interconectata unde isi pot alege cariera de controlor de trafic, pilot sau copilot, interactionand astfel cu alti aviatori de pe tot globul, discutand prin casti sau tastatura cu ceilalti aviatori online.
Peste 24.000 aeroporturi cu avioane , cisterne cu carbutant si carucioare de bagaje in miscare controlate de inteligenta artificiala a jocului vor face ca toata experienta zborului sa para foarte reala.
Editia standard include: 17 modele de avioane, 16 aeroporturi detaliate, 28 orase detaliate, 40 misiuni structurate. Flight Simulator X Gold Edition este un pachet care contine Flight Simulator X Deluxe (care aduce in plus fata de versiunea standard o grafica imbunatatita si noi optiuni), precum si add-on-ul acestuia, si anume Acceleration (care introduce si el noi modele de avioane si un gameplay antrenant). Video Din Joc rokbox title=|Flight Simulator X| thumb=|https://img. youtube. com/vi/ApqyUhPKV3o/hqdefault. jpg| thumbsize=|196 150| size=|640 480| album=|video|https://youtube. com/watch?v=ApqyUhPKV3o/rokboxSoftware - jocuri Microsoft Flight Simulator X [Gold Edition] (PC): Flight Simulator X Gold Edition PC, FlightSimulatorXGoldEditionPC, Flight Simulator X [Gold Edition] ( PC)

3cheaps - compară prețuri pentru Microsoft Flight Simulator X [Gold Edition] (PC)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Microsoft
Platforma
PC
Categorie joc
Simulator
Platforma
PC
Categorie joc
Simulator
Meniu