Micul Fermier DZ-C200

Micul Fermier DZ-C200 Slefuitor pentru pereti extensibil cu aspirator Ø215 750W (DZ-C200)

Availability: In Stock
de la 630.62 RON loading...

pestre.ro
loading...
magoland.ro
loading...

DZ-C200 Slefuitor pentru pereti extensibil cu aspirator Ø215 750W Slefuitorul a fost proiectat pentru slefuirea peretilor si a plafoanelor din gips-carton sau tencuiala. Slefuitorul ofera o finisare superioara si mai rapida in comparatie cu metodele clasice de slefuire pentru constructii noi sau renovari. Masina functioneaza cuplata cu un aspirator si asigura operarea in conditii de perfecta curatenie, cu reducerea semnificativa acosturilor. Masina este destinata aplicatiilor casnice, performantele tehnice permitandu-i executarea operatiilor de:- Slefuire a peretilor si tavanelor interioare si exterioare- slefuire a peretilor de rigips. Nu este permisa utilizarea discurilor de debitat, discurilor de polizare, discurilor de slefuire tip elicopter sau a periilor de sarmaAvantaje produs- Slefuitorul faciliteaza slefuirea-finisarea peretilor si a tavanelor acoperite cu tencuiala si glet. - Confera utilizatorului o executie rapida si uniforma- Maner ergonomic ce asigura o manevrare confortabila- Viteza ajustabila de la 1000 pana la 1600 rpm Pachetul contine:- furtun pentru aspirator 1,5 m- sac aspirator- 6 discuri abrazive de slefuire- cap de slefuire rotund- cheie hexagonala- perie de carbune Specificatii tehnicePuterea nominala de iesire (W):750Tensiunea nominala (V):230Frecventa nominala (Hz):50Turatie de mers in gol (rpm):1000-1600Dimensiunea placii de slefuire (Ø):215Nivelul presiunii acustice LpA (dB(A)):79Nivelul puterii sunetului LWA (dB(A)):90Valoarea de emisie a la slefuire rigips (m/s2):2.5Nesiguranta K (m/s2):1.5Furtun suctiune lungime x diametru (mm):2000x32Masina de slefuit beton Micul Fermier DZ-C200: DZ C 200, DZC200, DZ C200, DZ-C 200

3cheaps - compară prețuri pentru Micul Fermier DZ-C200

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Micul Fermier
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu