Miele KFNS 37432 iD

0 Recenzii

Miele Combine frigorifice - Combina frigorifica incorporata KFNS 37432 iD

Availability: In Stock
de la 9,237.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Iluminare reglabilă individual pentru rafturi prinFără gheaţă pe alimente şi fără dezgheţare, cu tehnologia No Frost
Dispuneţi alimentele oriunde în frigider -Rafturile sunt curăţate în maşina de spălat vase -Uşi cu închidere amortizată mulţumită sistemuluiNoFrost. Gata cu dezgheţarea. Nu veţi mai decongela niciodată: Aerul rece previne formarea gheţii şi elimină necesitatea decongelării. FlexiLight. Iluminare reglabilă individual pentru rafturi. Noul sistem de iluminare cu LED-uri, FlexiLight, iluminează perfect interiorul, fără a orbi utilizatorul. DynaCool (răcire dinamică). Condiţii de depozitare ideale pentru mâncare şi vin. Distribuţie uniformă a temperaturii: un ventilator asigură circularea şi distribuirea excelente a aerului rece.

Detalii despre produs- KFNS 37432 iD

Categorie de aparate electrocasnice Combină frigorificăTip construcţie IncorporabilIncorporabilPa rtea cu balama a uşiidreaptaPoate fi instalat alăturatPrindere în balamale convertibilăDesign Tip de iluminatFlexiLightConfortul utilizatorului ComfortCleanDynaCoolVari oRoomNoFrostDuplexCoolAmortizor la închiderea uşii SoftCloseComandă Afişaj şi control electronic al temperaturiiTouchControlCompartimentul de frigider poate fi opritComandă independentă a temperaturii pentru compartimentele de frigider şi congelatorSuper răcireSuper răcireSuperFrostSuperFrostNr. zone de temperatură2Mod SabatMod SabatFrigider/Compartiment frigider Rafturi din sticlă întărită cu înălţime reglabilăNr. de rafturi3din care iluminate2Grătar pentru sticle din metal cromatNr. de sertare de fructe şi legume detaşabileCant. 1Grătare de păstrare cu lăţime pe completă2Rafturi pe interiorul uşii pentru sticle1Congelator/Compartiment congelator Nr. de sertare de congelator detaşabile/coşuri de congelatorCant. 3Eficienţă şi sustenabilitate Clasa de eficiență energetică (A+++ – D)A++Consum energetic anual în kWh230Consum de energie în 24 h în kWh0,628Conectare aparat electrocasnic în reţea Miele@homeMiele@homeMobileContro lSiguranţă Funcţie de blocareAlarmă acustică uşăAlarmă acustică de temperaturăAlarmă optică pentru uşăAlarmă optică de temperaturăIndicator oprire alimentare pentru compartimentul congelatorDate tehnice Lăţime nişă în mm560 - 570Înălţime nişă în mm1.772 - 1.788Adâncime nişă în mm550Lăţime aparat electrocasnic în mm559Înălţime aparat electrocasnic în mm1.770Adâncime aparat electrocasnic în mm544Greutate în kg67,0Tip de montareUşă fixăGreutate maximă faţă uşă compartiment frigider în kg17Greutate maximă faţă uşă compartiment congelator în kg12Clasificare climaticăSN-TVolum compartiment frigider în l193Volum compartiment congelator de 4 stele în l62Capacitate utilă totală în l255Timp de stocare în caz de defect15Capacitate de congelare în ore/kg10,0Nivel de putere a sunetului dB(A) la 1 pW38Consum de curent în miliamperi (mA)1.400Tensiune în V220-240Tensiune nominală siguranţă în A10Număr de faze1Frecvenţă în Hz50Lungimea cablului în m2,1Accesorii standard Farfurie pentru untSuport ouăPachete de congelareTăvi pentru cuburi de gheaţă

Frigider Miele KFNS 37432 iD: KFNS37432iD

3cheaps - compară prețuri pentru Miele KFNS 37432 iD

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Miele
Categorie
Incorporabil
Model 
Congelator in partea de jos
Frigider fara congelator
Nu
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
233 kWh/an
Clasa climatica 
SN T
Categorie
Incorporabil
Model 
Congelator in partea de jos
Frigider fara congelator
Nu
Frigider Industrial
Nu
Clasa energetica 
A++
Consum anual de energie
233 kWh/an
Clasa climatica 
SN T
No frost 
Da
Numar compartimente de congelare
3
Numar rafturi
3
Latime
55.9 cm
Inaltime
177 cm
Adancime
54.4 cm
Greutate
70 kg
Capacitate neta frigider
198 litri
Capacitate neta congelator
63 litri
Capacitate de congelare
10 kg/24h
Timp de reincalzire 
24 ore
Usa reversibila
Da
Display
Da
Dozator de apa
Nu
Dozator de gheata
Nu
Numar de compartimente pe usa
3
Numar compresoare
1
Nivel zgomot
39 dB(A)
Meniu