Mikoterm TK 18 kW

0 Recenzii

Mikoterm d. o. o Centrala electrica MIKOTERM TK 18 KW pentru încălzire centrală

Availability: In Stock
de la 1,880.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

MIKOTERM TK 18 KW Denumirea oficiala a cazanului cu jet de apă electrica, dar în limba comuna se foloseşte cazan pe curent şi cazan electric pe perete. Cazanele au elemente electrice de încălzire care incalzesc automat apa din cazan, luind în considerare temperatura setată pe tur. Pornirea şi oprirea cazanului au loc automat prin termostatul de cameră , care reglează funcţionarea cazanului în funcţie de temperatură setată de către utilizator. Cazanul electric MIKOTERM TK are un zgomot extrem de scăzut. Poate fi utilizata ca sursa de căldură primara sau secundara , de exemplu ca  şi cazan complementar pentru un cazan pe combustibil solid. Instalat în paralel cu un cazan mixt, combina beneficiile eficienţei arderii lemnului şi comfortului termic în casa dvs. Pentru funcţionarea cazanului electric în sistemul de încălzire, este necesara  instalarea  pompei  de circulaţie, vasului  de expansiune şi a unui dispozitiv de siguranţa pentru presiune. Pot fi controlat manual, puteţi lega grupuri, maximizati performanţa întregistrată şi distribuite. Trepte de performanţa reglabila a cazanului, 6 / 12 /18 KW. Producerea apei calde este 10-75°C grade şi sunt disponibil cu o presiune intre 0, 8 şi 2, 2bari Pentru funcţionare sunt necesare conexiuni electrice trifazice şi pot fi conectate la un sistem de încălzire deschis şi închis. Conectarea la   230V este posibil doar în cazul a 6 şi 9KW. Dacă doriţi să utilizaţi cazanul  electric pentru apă caldă menajeră, aveţi două opţiuni. În combinaţie cu un rezervor indirect de apă caldă menajeră, va recomandăm cazanul  Mikoterm e Tronic7000, Termostroj Termo Blok PTV, si  cazanele Termostroj Termo Mini. Cazanul MIKOTERM TK este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită de nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare astfel se poate instala oriunde în casă, apartament. Instrucțiuni de utilizare (Faceți clic pe imagine):  IMPO RTANT DE ŞTIUT:     
Cazanul pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă poate fi conectat la orice sistem de încălzire,  cu radiatoare, în pardoseală sau pe perete. Temperatura apei de încălzire se poate regla cu ajutorului unui buton de pe panoul de comandă, având un interval mare de căldură (10 -75 °C).      
Cazanul MIKOTERM TK 18 KW este fabricat cu posibilitatea conectării  la reţelele electrice trifazice. Ceea ce este important, este să aveţi tensiune de alimentare necesara pentru echipament (disjunctoare), şi  conectarea electrica directa a cazanului cu conductorul secţiunii corespunzatoare.  
Una dintre cele mai importante întrebări este dacă amperajul adecvat este disponibil în reteaua electrica. Pentru functionarea cazanului  de 18 KW,   este  nevoie  un minim de  3x27, 3 A.   Vă rugăm să luaţi în considerare  performanţa tuturor dispozitivelor  electrice  din proprietatate. Cînd mai multe dispozitive sunt operate împreună, întreruptorul mic striveşte constant siguranţa.  
Cazanul de 18 KW are  o eficientă de funcţionare extrem de ridicată. Aproape toate  puterea electrica absorbita apare ca energie termică în sistem.  
Capacitatea maximă a cazanului poate fi setată manual pe panoul de comandă în trei etape. Pierderea de temperatură depinde de  izolaţia termică , de spaţiul de podea, de înălţimea plafonului  de mărimea proprietăţii şi de izolarea termică a deschiderilor. Suprafaţa construita pe care o poate incalzi centrala este de:Pentru cladirile noi 200 m2 Pentru clădiri renovate 160 m2 Pentru case vechi 120 m2 va puteţi gandi la un spatiu de încălzire.  
Funcţionarea cazanelor electrice este foarte precis reglementată şi prin urmare este ecologică. Performantele sale în gama completa de performanţa modulată, pot fi asigurată cu o eficientă maximă. Datorita acestui fapt, puteţi suprascrie temperatura reglata a turului cu supraincalzire. Controlul performantelor digitale şi modulare a încălzirii funcţionează în trei etape de performanţa pentru a activa sau dezactiva controlul automat.    Datorita controlului inteligent ,   cazanul electric foloseşte performanţa maximă doar în cazul în care este nevoie de incalzirea unui volum de apă de încălzire mai mare.    
Cazanul este mic, compact şi fără zgomot, nu necesită nici o schimbare de aer, nici un coş de fum pentru funcţionare astfel se poate instala oriunde în casă, apartament.  
Cazanul se poate utiliza şi cu setarea temperaturii apei din tur, dar se recomanda utilizarea acestuia cu  un termostat de cameră, care este recomandat pentru utilizare, care porneşte şi opreşte cazanul în funcţie de temperatură actuala.  
Cazanul electric MIKOTERM TK are un termen de garanţie de  25 luni de la data cumpararii , dar se poate prelungi contra cost cu inca 25   luni si poate ajunge la 50 luni de garantie.   PRINCIPALELE CARACTERISTICI TECHNICE A CAZANULUI MIKOTERM - Dimensiune racord tur/ retur(1) - Termostat pentru reglarea temperaturii - Poate porni manual  intr-un grup - Clasificarea protecţiei electrice  IP40 - Izolaţia termică a centralei este de 10mm - Controlul cazanului cu termostat de cameră - Termostat de siguranţa(103°C) - Instalarea necesită un electrician şi un technician de încălzire, dar dupa completarea unei liste de siguranţa se poate utiliza fără alte complicaţii - Împotriva îngheţului este recomandat încărcarea instalatiei cu antigel  ÎN LIVRAREA STANDARD A CAZANULUI MIKOTERM TK  SUNT INCLUSE: - Centrala cu termostat de control al temperaturii - Dispozitiv de montare pe perete - Manualul de instrucţiuni în limba română - Certificat de garanţie  ACCESORII OPŢIONALE - Termostat de cameră digital sau manual - Separator de namol magnetic Centrala termica Mikoterm TK 18 kW: TK18kW

3cheaps - compară prețuri pentru Mikoterm TK 18 kW

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Mikoterm
Tip centrala termica
Cazan electric
Putere
18 kW
Temperatura maxima a apei
75 °C
Latime
375 mm
Inaltime
630 mm
Adancime
180 mm
Greutate
20 kg
Tip centrala termica
Cazan electric
Putere
18 kW
Temperatura maxima a apei
75 °C
Latime
375 mm
Inaltime
630 mm
Adancime
180 mm
Greutate
20 kg
Meniu