3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/6 oferte.

loading

MikroTik RB960PGS

0 Recenzii

MikroTik hEX PoE with 800MHz CPU, 128MB RAM, 5x Gigabit LAN (four with PoE out), USB, RouterOS L4, plastic case and PSU (RB960PGS)

Availability: In Stock
de la 338.77 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru MikroTik RB960PGS. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

loading...

loading...

loading...

loading...
PowerBox Pro este un router cu 5 porturi Gigabit Ethernet outdoor, cu ieșire PoE pe patru porturi. Deoarece dispozitivul are carcasa de exterior, îl puteți monta pe un turn sau în alte locații. De asemenea, acceptă alimentare PoE in/out pasivă sau de standard 802.3at/af. Porturile Ethernet 2-5 pot alimenta alte dispozitive prin PoE cu aceeași tensiune ca cea de intrare aplicata unității, astfel puteti scapa de adaptoare si cabluri de alimentare. Poate suporta dispozitive compatibile 802.3at și af mode B, dacă se utilizează o tensiune de intrare 48-57V. Dispozitivul are si un port SFP pentru a adăuga conectivitate pe fibră optică. Este accesibil, mic și ușor de folosit, dar în același timp vine cu un procesor foarte performant de 800MHz , capabil de toate configurațiile avansate pe care le suportă RouterOS .Router MikroTik RB960PGS: RB 960 PGS, RB 960PGS, RB960 PGS

3cheaps - compară prețuri pentru MikroTik RB960PGS

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
MikroTik
Meniu