Milestone Ride 3 (Xbox One)

0 Recenzii

pQube Ride 3 Xbox One

Availability: In Stock
de la 139.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Ride 3 Xbox One este un joc de tip curse moto lansat de Milestone cu data de lansare in: 08.11. 2018 disponibil pe PS4 Xbox One Pc. Descriere:
Franciza RIDE este una dintre cele mai consolidate serii din portofoliul Milestone o serie de titluri dedicate fanilor de jocuri cu motociclete. Aceasta serie este un tribut adus culturii motocicletei recunoscuta ca fiind unica de acest gen. Seria RIDE are cele mai multe motociclete licentiate intr-un joc video plus experienta de joc pe care o ofera .
Caracteristici joc:

  • Mai mult de 230 de motociclete impartite in 7 categorii inclusiv o noua categorie.
  • 12 piese noi avand un totala de 30 de piese.
  • Diverse posibilitati de personalizare care vor permite jucatorilor sa-si personalizeze motocicletele atat din punct de vedere mecanic cat si din punct de vedere estetic.
  • Un mod de cariera complet regandit bazat pe experienta unica care spune povestea unei anumite categorii de motociclete a producatorilor sau a pieselor iconice.
  • Imbunatatirea graficii si un sistem de coliziune regandit.

In timp ce continua traditia francizei in RIDE 3 a fost revizuit in special realismul pe care il ofera aceasta serie si personalizare continutului inclus: un amestec de elemente care fac aceasta editie RIDE cea mai noua enciclopedie de motociclism un titlu realist si plin de adrenalina pentru cei dependenti de curse.Software - jocuri Milestone Ride 3 (Xbox One): Ride 3 Xbox One, Ride3XboxOne

3cheaps - compară prețuri pentru Milestone Ride 3 (Xbox One)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Milestone
Platforma
Xbox One
Categorie joc
Simulator
Platforma
Xbox One
Categorie joc
Simulator
Meniu