Minut Baby HL0633

Minut Baby Hl0633 sterilizator electric (HL0633)

Availability: In Stock
de la 201.00 RON loading...

mansardacopiilor.ro
loading...

Sterilizator biberoane electric - 6 biberoane si accesorii   Caracteristicile produsului Evitar ea recontaminarii Design avansat de drenaj al apei printr-un singur slot, ce capteaza apa murdara care deja a fost condensata, astfel se evita recontaminarea in sistemul de sterilizare. Sterilizare completa prin vapori Distruge toate bacteriile in timpul sterilizarii in 10 minute. Usor de curatat Placa de incalzire este din otel inoxidabil, pentru a evita depunerile din evaporarea apei pentru zonele cu apa tare se recomanda folosirea apei filtrate (de calcar) pentru a prelungi viata aparatului. Folositi o carpa umeda, moale, pentru curatare in interior si in afara Sistem de alerta audio La terminarea procesului de sterilizare veti fi anuntati printr-un semnal audio. Capacitate mare Capacitate marita pana la 6 recipiente si toate accesoriile ce pot fi sterilizate in acelasi timp Maner de prindere Design ergonomic, usor de prins si manevrat, anti alunecare. Dublu sistem de protectie La terminarea procesului de sterilizare se inchide automat, siguranta electrica protejataMulte dintre bacterii raman pe biberon sau accesoriile acestuia, de aceea pentru a avea un biberon intotdeauna curat si sterilizat si pentru a asigura sanatatea copilului, trebuie sa alegeti un sterilizator cat mai de incredere. Instructiuni de folosireInainte de folosire curatati toate accesoriile si apoi introduceti  90 -100 ml de apa in sterilizator.

 •  Urmati pasii din schita pentru a ansambla corect sterilizatorul. Introduceti toate accesoriile si biberoanele in sterilizator.
 •  Inainte de sterilizare biberoanele trebuie sa fie spalate bine cu apa si golite de orice continut
 •  Introduceti stecherul in priza si apsati butonul ON.   Un martor luminos se aprinde, procesul de sterilizare este activat.
 •  Deschideti capacul transparent, scoateti recipientele si apoi inchideti capacul la loc.
  ATENTIE:
 •  Daca cablu de alimentare prezinta rupturi sau sterilizatorul nu mai functioneaza, nu incercati sa il reparati dvs. Contactati departamentul de service pentru o eventuala reparatie.
 •  Nu curatati sau umpleti daca este conectat la priza.
 •  Deconectati produsul de la prize daca nu este folosit.
 •  Nu atingeti zona de intrare a aburilor. Este o zona fierbinte ce va poate arde. Nu lasati copiii sa atinga aparatul in functiune.
 •  Atunci cand il curatati trebuie sa scoateti slotul de umplere cu apa si sa inlaturati apa murdara.
 •  Dupa ce il folositi, daca partea care se incalzeste necesita curatare, atunci folositi o carpa curata si  umeda dar nu o scufundati niciodata in apa.
 •  Nu puneti cablu electric in rezervorul de apa sau in contact direct cu suprafete sau obiecte fierbinti.
 •  In caz de pericol trebuie sa scoateti mai intai stecherul afara din priza.
 •  Apa poate produce depuneri de calcar in interiorul aparatului. Acestea pot fi indepartate cu un exfoliant special, ce poate fi achizitionat din supermarket-uri. Dupa exfoliere curatati cu atentie toate urmele de solutie chimica detartranta ramase, pentru a evita deteriorarea aparatului.
IMPORTANTMulte dintre bacterii raman pe biberon sau accesoriile acestuia, de aceea pentru a avea un biberon intotdeauna curat si sterilizat si pentru a asigura sanatatea copilului, trebuie sa alegeti un sterilizator cat mai de incredere.  Sterilizator electronic Minut Baby HL0633: HL 0633

3cheaps - compară prețuri pentru Minut Baby HL0633

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Minut Baby
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu