Mio MiVia Run 350

0 Recenzii

Mio Bratara fitness Mio MiVia Run 350 (MiViaRUN350)

Availability: In Stock
de la 899.90 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Antrenor PersonalAntrenorul are ajutoare; MiVia Run 350 este dotat cu o combinatie de programe specializate, datorita carora, atunci cand utilizati functia Antrenor Personal, intrati in cadrul unui plande antrenament pe termen lung, axat pe rezultate. Antrenorul va alege zilnic dintre treiantrenamente personalizate diferite: Tempo Run (Alergare rapida), Long Slow Distance Run(Alergare lenta pe distanta mare) si Interval Training (Antrenament cu niveluri de intensitatealternative); obiectivul consta in dezvoltarea rezistentei la oboseala, imbunatatirea abilitatiide alergare, dezvoltarea musculaturii si cresterea factorului VO2 Max (nivelul cel mairidicat al consumului de oxigen). Pe baza rezultatelor obtinute la antrenament si cu ajutorultehnologiilor inteligente pentru programele VO2 Max Estimation (estimarea VO2 Max), Training Effect (efectul antrenamentului) si Recovery Advisor (consilierul de recuperare), Antrenorul va calcula recomandarea dvs. personala pentru ziua urmatoare.
Programe usor de folosit dupa distanta, durata, interval sau pasiInsa, daca doriti sa urmati un program de antrenament dezvoltat de dvs. , si acest lucru esteposibil. MiVia Run 350 dispune de programe de antrenament usor de aplicat in functie dedistanta, durata, intensitate sau ritm. Puteti sa cresteti rezistenta prin alergare, activandalertele privind ritmul, sau puteti sa va antrenati la niveluri alternative de intensitate pentru aiesi din zona de confort si a va imbunatati conditia fizica. Pe ecran, veti putea vedea zona in care va aflati din punct de vedere al ritmului cardiac, astfel incat sa va antrenati in zona de ritm cardiac preferata. Exista 5 zone de ritm cardiac, fiecare avand rezultate diferite asupra corpului si conditiei dvs. fizice:1. Moderat (intre 50% si 60% din ritmul cardiac maxim). 2. Ardere grasimi (intre 60% si 70% din ritmul cardiac maxim). 3. Aerobic (intre 70% si 80% din ritmul cardiac maxim). 4. Anaerobic (intre 80% si 90% din ritmul cardiac maxim). 5. Efort maxim (intre 90% si 100% din ritmul cardiac maxim).
Conectivitate cu telefonulDat fiind ca traim in vremuri in care trebuie sa fim disponibili tot timpul, MiVia Run 350poate fi conectat la telefon. Puteti primi alerte si previzualizari ale apelurilor si mesajelorintrate, deoarece dispozitivul este compatibil cu WhatsApp, Facebook Messenger, Skypesi Twitter. In acest fel, nu veti rata niciodata un apel sau un mesaj, chiar daca sunteti intimpul unei alergari! Evident, daca nu doriti sa fiti deranjat in vreme ce alergati, inchideti-l siconcentrati-va pe exercitii si pe corpul dvs. Monitorizarea activitatiiPe langa faptul ca este tovarasul dvs. de alergare, MiVia Run 350 functioneaza si ca unmonitor de activitate de ultima generatie. Pe timpul zilei, va va numara pasii, distanteleparcurse si caloriile arse. Pe timp de noapte, ceasul va inregistra modul dvs. de a dormi, din punct de vedere al calitatii, eficientei si duratei. Puteti analiza datele dvs. prin aplicatiaMiVia; de asemenea, puteti sa tineti un jurnal al somnului.
Specificatii: Dimensiuni: 44,7 x 37,4 x 15,8 mm Ritm cardiac: senzor optic de ritm cardiac Rezistent la apa: 3ATM, ideal pentru inotsi bai Timp incarcare: 2,5 ore Greutate: 51,5g Alerte prin vibratie: da Memorie: inregistreaza 100 ore de datedespre exercitii Dimensiunea ecranului: 1,28’’/32,5 mm GPS: da Durata de viata a bateriei:pana la 5 saptamani in modul ceaspana la 10 ore cu functia GPS pornitapana la 8 ore cu functiile GPS simonitorizare OHR pornite Conectivitate Bluetooth® cu un consumredus de energie (BLE 4.0) Analize ale ritmului cardiac avansate, de la Firstbeat.Smartwatch, bratara fitness Mio MiVia Run 350: MiViaRun350

3cheaps - compară prețuri pentru Mio MiVia Run 350

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Mio
Tip
Smartwatch
Tip
Smartwatch
Meniu