Monitor Audio Bronze Centre

0 Recenzii

Monitor Audio Bronze Centre Walnut

Availability: In Stock
de la 549.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiPuritate si precizie, seria cu cel mai democratic pret din portofoliul Monitor Audio, noua serie Bronze, include peste 40 de ani de experienta in proiectarea boxelor. Seria Bronze contine elemente tehnologice si de proiectare din seriile superioare Platinum, Gold si Silver ceea ce conduce la performante audio peste pretul clasei din care face parte. Astfel performantele boxelor seriei Bronze le claseaza peste vechea serie Bronze BX dar si peste boxele rivale din aceeasi clasa de pret, practic noua serie Bronze se afla intr-o clasa proprie. Pentru prima oara la aceasta categorie de pret, Monitor Audio utilizeaza pentru membranele difuzoarelor aliajul gri metalic C-CAM atat pentru performantele audio superioare dar si pentru aspectul estetic al noilor finisaje Black Oak, Walnut, Rosemah dar si noul White Ash. Prinderea difuzoarelor fara suruburi pe fata frontala si grilele cu fixare magnetica, toate duc la imaginea generala de produse clasa premium pentru seria Bronze.

Avand aceleasi elemente de design si amprenta sonora cu intreaga serie Bronze, boxa centrala Bronze Centre este optiunea naturala pentru boxele seriei Bronze in configurarea de sisteme home cinema. Utilizand doua difuzoare C-CAM de 14 cm pentru medii-bas ce cuprind in mijloc un tweeter specific seriei Bronze, Centre reuseste sa redea cu acuratete vocile si dialogul filmelor si sa se integreze cu boxele satelit in imaginea sistemului surround.

Tehnologii utilizate la seria Bronze:

- C-CAM (Ceramic Coated Aluminium-Magnesium) este un material initial dezvoltat in industria aero-spatiala, pe care Monitor Audio l-a adaptat pentru a realiza conuri de difuzoare. Rezistenta deosebita la indoire si deformari precum si greutatea specifica foarte mica, au condus la obtinerea unor difuzoare cu sunet dinamic, rapid si perfect controlat.

- Noul tweeter personalizat de 2.5 cm Gold C-CAM (Ceramic Coated Aluminium-Magnesium) este optimizat pentru distorsiuni minime si sunet mai clar.

- Difuzorul de medii cu membrana C-CAM cu profil concav pentru un sunet precis si natural.

- Difuzoarele de bas au si ele membrane din C-CAM cu profil concav ce imbunatatesc rigiditatea si scad distorsiunile.

- Filtre de separare de inalta calitate cu condensatori din polipropilena.

- Incinte din MDF 18mm rigidizate in zonele cheie pentru rezistenta maxima si sunet fara coloratii datorate incintei.

Recomandari utile:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30cm de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge in parametrii nominali, recomandati de producator, dupa minim 20 de ore (ideal 50 ore) de functionare la volum mediu! In aceasta perioada de timp, de rodaj a boxelor, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca proeminent, inaltele rigide iar vocile usor retinute  … pe masura ce boxele vor lucra veti remarca cum bas-ul devine mai cald si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si credibile, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

 
Culori disponibile: Black Oak, Walnut, White Ash, RosemahBoxe audio Monitor Audio Bronze Centre: BronzeCentre

Galerie

3cheaps - compară prețuri pentru Monitor Audio Bronze Centre

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Monitor Audio
Meniu