Motorola TALKABOUT (TLKR) T42 Triple

0 Recenzii

MOTOROLA TLKR T42 Triple Walkie-Talkie (01-04-0975)

Availability: In Stock
de la 166.98 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiComunicare la distanta Statia Motorola TALKABOUT T42 este o statie de mici dimensiuni si va permite sa comunicati pe distante de pana la 4 km. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente comunicante.  
16 Canale Motorola Talkabout T42 este o mare walkie-talkie pentru familii și prieteni care participă la activități în aer liber.
acest radio Motorola funcționează pe frecvența PMR446 care este standardul Uniunii Europene pentru radiouri și este aprobată pentru utilizare în Marea Britanie și în Uniunea Europeană.
Cu o distanță de până la 4 km modelul T42 este simplu de utilizat și ușor de pereche și dispune de 16 canale disponibile pentru utilizare. Functii Motorola TALKABOUT T42 ofera utilizatorilor functii multiple: Apelare Roger beep Monitorizare canale blocare taste. Alimentare Statia se alimenteaza cu 3 baterii alcaline tip AAA/R3. (nu sunt incluse in pachet)  Caracteristici tehnice: Culoare produs  Verde/Albastru/Portocaliu/Alb
Tip PMR: PMR446
Distanta de lucru
Zona urbana: ~ 1 Km
Camp deschis: ~ 4 km
Frecventa si canale
Frecventa PMR (UHF): 446 MHz
Canale: 16 canale
Pas de frecventa: 12.5 KHz (PMR)
Ecran LCD           
Putere de emisie: 0.5 W
Alimentare: 3 baterii alcaline AAA
Autonomie 5/5/90: Pana la 18 ore
Greutate: 79 g fara baterii
Dimensiuni (L x H x A): 48x136x27 mm
Roger Beep        
Tonuri apelare (Call)       
Scanare canale  
Tonuri tastatura
Monitorizare canale       
TOT (Time Out Timer)     
Pachetul contine:
Statie radio: 3 buc
Suport centura  
Manual de utilizare       Statie radio portabil Motorola TALKABOUT (TLKR) T42 Triple: TALKABOUT TLKR T 42 Triple, TALKABOUTTLKRT42Triple

3cheaps - compară prețuri pentru Motorola TALKABOUT (TLKR) T42 Triple

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Motorola
Meniu