3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

MyLight Systems Panou fotovoltaic MyLight Cristal 320 W (Cristal 320 Wp)

0 Recenzii

MyLight Systems Panou fotovoltaic MyLight Cristal 320 W (Cristal 320 Wp)

Availability: In Stock
de la 579.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru MyLight Systems Panou fotovoltaic MyLight Cristal 320 W (Cristal 320 Wp). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Panou solar fotovoltaic policristalin MyLight Cristal 320 Wp. Panoul fotovoltaic MyLight Cristal 320 W este astazi unul dintre cele mai performante sisteme de pe piata, ce se adreseaza atat utilizatorilor independenti cat si firmelor. Obiectivul principal al acestei companii franceze este sa te ajute sa iti castigi independenta energetica. Specificatii:Sticla de ultima generatieCoeficient inalt de transmisie luminoasa si strat anti-reflectorizant pentru o mai buna eficienta de colectare a energiei solareConditii meteoProiectat sa reziste in zone cu nivel crescut de salinitate si/sau amoniac.

Coeficientul de rezistenta PIDTestate in conformitate cu stabdardul IEC 62804, modulele solare MyLight Cristal au demonstrat rezistenta la PID (degradare potentiala indusa)Densitate de putere marePutere mai mare pe o suprafata mai mica. Celule solare cu randament de pana la 19.7%. O investitie fiabila
Garantie de performana de peste 25 de ani si garantie de conformitate de 20 ani.

3cheaps - compară prețuri pentru MyLight Systems Panou fotovoltaic MyLight Cristal 320 W (Cristal 320 Wp)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
MyLight Systems
Meniu