NANI Freză de unghii JSDA Power JD200, 35W - Roz

NANI Freză de unghii JSDA Power JD200, 35W - Roz

Availability: In Stock
de la 240.50 RON loading...

naninails.ro
loading...

Design mai mic, performanță mare viteză reglabilă până la 30 000 rpm funcționare bidirecțională opțională mâner ergonomic puternic, fără vibrații mod de operare foarte silențios sistem de răcire încorporat (nu emană căldură) ideal pentru uz personal sau în saloane de înfrumusețare mici (2-3 clienți pe zi)  Putere potrivită pentru mână Puteți controla viteza acestui polizor cu o putere uimitoare de 35 W de la 0 până la 30.000 rpm. Un mâner în formă ergonomică, cu vibrații reduse la minimum, vă va ajuta în timpul lucrului. Drept urmare, degetele nu se vor obosi în timpul lucrului de lungă durată și nu veți simți dureri în mâini și în încheieturile mâinilor. Lucrul cu acest polizor foarte puternic este simplu și plăcut, astfel încât modelarea unghiilor va merge bine. Pentru tine și prietenele tale Polizorul are o funcționare opțională bidirecțională și funcția Twist Lock pentru o schimbare rapidă și ușoară a frezei. Îl veți folosi mai mult pentru uz personal sau pentru prietene. Polizorul este recomandat pentru 2-3 manichiuri complete pe zi. Frecvența mai mare de utilizare poate provoca o uzură rapidă a dispozitivului. Sistemul de răcire ajută la funcționarea mai bună a polizorului. Acest lucru reduce riscul supraîncălzirii și a emiterii de căldură în mediul înconjurător. De asemenea, zgomotul dispozitivului este redus la minimum pentru un confort mai mare de lucru. [nani3] Aveți nevoie de ajutor cum să alegeți polizorul sau freza potrivită? Iată o sugestie! Citiți articolul de pe blogul meu. Doar câteva minute și veți afla tot ce aveți nevoie să știți despre polizoare de toate tipurile! Vă place acest polizor, dar nu sunteți sigură că este cel potrivit? Vă puteți uita la o comparație făcută între mai multe modele de polizoare.  [/nani3] Parametri tehnici putere 35 W   220-240 V / 50-60 Hz greutate mâner: 160 g posibilitatea de comutare și control viteză viteză reglabilă până la 30 000 rpm respectă toate standardele europene CE Pachetul include mâner Twist-Lock 1x freză JD200 1x suport pentru polizor 4x freze de rezervă 1x rolă de șlefuire instrucțiuni cutie originală

3cheaps - compară prețuri pentru NANI Freză de unghii JSDA Power JD200, 35W - Roz

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
NANI
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu