3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Nakamura Alama W Roz 40 (Alama - 214)

0 Recenzii

Nakamura Alama W Roz 40 (Alama - 214)

Availability: In Stock
de la 86.95 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Nakamura Alama W Roz 40 (Alama - 214). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Geacă modernă de ciclism Nakamura Alama W vă oferă o protecție optimă împotriva condițiilor meteorologice. Acest lucru este asigurat de materialul funcțional pentru controlul climei cu acoperire impermeabilă VENTMAX și hidrofug. Buzunarul practic din spate are o funcție dublă: când purtați un sacou, puteți depozita obiectele de valoare într-un buzunar cu fermoar. Dacă nu purtați sacoul, îl puteți depozita complet în buzunarul din spate. Elementele reflectorizante îmbunătățesc, de asemenea, vizibilitatea la amurg. Opțiune dinîncărcarea în buzunarul din spate Elemente reflectorizante pentru o mai mare siguranță VENTMAX: rezistent la vânt și apă respirabil: áno Material: 100% poliamidă Instrucțiuni de îngrijire: b30 ° C

3cheaps - compară prețuri pentru Nakamura Alama W Roz 40 (Alama - 214)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Nakamura
Culoare
Roz
Culoare
Roz
Meniu