NextBase 212

0 Recenzii

Nextbase Camera Auto DVR FULL HD Nextbase 212 (NBDVR212)

Availability: In Stock
de la 296.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ leiDescriere:Filmezi in timp ce conduci In timp ce masina se deplaseaza camera auto DVR Nextbase 212 poate inregistra automat traseul parcurs sau tot ceea ce este interesant in drumul tau. Cu dimensiuni compacte se poate instala usor in orice masina. Iar ecranul LED clar si luminos de 2.7 permite o vizualizare facila a filmarilor si imaginilor inregistrate.                  Rezolutie Full HD Camera Nextbase 212 asigura o inregistrare Full HD de pana la 1080p  prin senzorul de imagine de 3MPixeli si a lentilei 6G si F1.8. Mai mult poti opta pentru filtrul de polarizare care reduce luminile puternice si posibilele reflexii ale parbrizului din timpul zilei. Inregistrare video continua. Mod foto. Microfon incorporat Din momentul in care pornesti masina camera Nextbase 212 incepe sa filmeze si se va opri doar atunci cand ai ajuns la destinatie. Pentru a accesa cat mai rapid si usor inregistrarea dorita poti opta pentru filmari de 2 3 sau 5 minute. Daca observi un cadru memorabil poti sa-l imortalizati cu ajutorul modului foto al camerei. Inregistrarile video sunt cu sunet astfel ca poti auzi ce s-a discutat in interiorul sau in imediata apropiere a masinii dumneavoastra.      Protectie sporita Senzorul de miscare inclus va declansa automat inregistrarea video la orice miscare realizata in partea din fata a masinii in unghiul de vizualizare de 140° al camerei.
In cazul unui impact  senzorul G incorporat va proteja automat inregistrarea si va impiedica suprascrierea fisierelor blocandu-le si salvandu-le automat. Inregistrarile pot fi protejate si manual prin apasarea butonului de ""protectie"". Fisierele individuale vor fi protejate inclusiv  la vizionarea lor in modul playback. Confort maxim Pentru un confort maxim camera se fixeaza sau demonteaza simplu si usor cu ajutorul suportului magnetic Click & Go.
Mai mult alimentarea acesteia se face direct in suportul de fixare pe parbriz permitand mascarea cablurilor si pastrarea unui interior al masinii cat mai aerisit.    Caracteristici tehnice: Rezolutie inregistrare: Maxim 1920 x 1080P @ 30fps
Rezolutie sensor: 3M pixeli (3.000. 000 pixeli)
Dimensiune ecran: 2.7""
Rezolutie ecran: 960 (W) X 240 (H) pixeli x RGB
Tipul de lentila / unghi / deschidere: 6G / 140° / F1.8
Filtru de polarizare: Optional
Cititor card memorie: MicroSD Clasa 10

3cheaps - compară prețuri pentru NextBase 212

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
NextBase
Mod de inregistrare
Full HD camera
Rezolutie maxima video
1920 x 1080
Ecran
Da
Marime display
2.7 inch
Secure digital
Nu
Mod de inregistrare
Full HD camera
Rezolutie maxima video
1920 x 1080
Ecran
Da
Marime display
2.7 inch
Secure digital
Nu
SDHC
Nu
MicroSD
Da
MicroSDHC
Da
Memorie Stick Pro Duo
Nu
Memorie Stick Micro
Nu
USB
Da
Meniu