Niavis Guma de Mestecat Fara Zahar Gum4 Energy Myelements 10buc

Niavis Guma de Mestecat Fara Zahar Gum4 Energy Myelements 10buc

Availability: In Stock
de la 13.95 RON loading...

biosimttera.ro
loading...

Supliment alimentar sub forma de guma de mestecat pentru intensificarea energiei*Fara zahar      *Gust racoritor de menta verde Gum4energy   este un supliment alimentar sub forma de guma de mestecat care contine acele componente ce contribuie la  intensificarea nivelurilor de energie   si de  vigilenta mentala   ale organismului.  
Eliberarea componentelor active ale  gum4energy   se realizeaza î n 10 minute si astfel se realizeaza    absorbtia rapida   si  rezultate imediate.  
Se gasesc î ntr-un  ambalaj practic   pentru ca transportul sa se faca cu usurinta si pentru stimularea suplimentara a consecventei î n folosire. Gumele de mestecat functionale  gum4energy   de la  myelements :

  • contin  cafeinaun component care ajuta la  tonifierea   organismului
  • contin Ginseng un ingredient care actioneaza î mpotriva oboselii si epuizarii organismului
  • contribuie la  cresterea imediata   a nivelurilor de  energie   ale organismului
  • contribuie la  intensificarea   vigilentei mentale
  • au o  actiune imediata   deoarece elibereaza aproape  80%   din componentele sale  î n 10 minute
  • sunt ideale pentru persoanele cu   ritmuri de viata intense si exigente
  • sunt adecvate pentru  sportivi si persoanele care fac sport   cu utilizare î nainte pe durata si dupa exercitiul fizic
  • sunt utile pentru persoanele care au nevoie sa ia vitamina B12 dar au dificultati la î nghitire
  • sunt adecvate pentru  vegetarieni
Continut:  10 gume de mestectat Compozitie:  4 gume conin:cafeina 200mg* Ginseng 60mg Vitamina B6 5 6mg Vitamina B12 10μ g *o ceasca de cafea con?ine 100mg cafeina Nu contin zahar sare gluten lactoza. Instructiuni de utilizare:  Mestecati 1-4 gume pe zi timp de cel putin 10 minute. Despre cafeina?    Cafeina este probabil liderul lumii î n ceea ce priveste stimulentele. A fost folosit î n mod traditional de multe civilizatii ca tonic si pentru stimulare cognitiva. Desigur exista de asemenea multe dovezi ca cafeina poate ajuta la pierderea de greutate deoarece activeaza metabolismul si î n special lipoliza. Desi cofeina este î n general considerata ca un ingredient sigur consumul acesteia trebuie sa fie moderat si sa nu depaseasca 800 mg pe zi. O recomandare sanatoasa este de a consuma aproximativ 200-300 mg pe zi.

3cheaps - compară prețuri pentru Niavis Guma de Mestecat Fara Zahar Gum4 Energy Myelements 10buc

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Niavis
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu