3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Nike ONE TGHT CROP NOVELTY W dama gri XS

0 Recenzii

Nike ONE TGHT CROP NOVELTY W dama gri XS

Availability: In Stock
de la 229.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Nike ONE TGHT CROP NOVELTY W dama gri XS. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Colanți de femei Nike ONE TGHT CROP NOVELTY W, proiectați special pentru posibilitate de purtare pe întreaga durată a zilei, nu doar la antrenamente. Sunt fabricați din material moale și rezistent, care împreună cu tehnologia Dri-Fit, elimină excelent transpirația pentru ca tu să te simți confortabil, indiferent dacă ești la antrenament sau pe stradă. Talia de înălțime medie scoate atrăgător în evidență silueta și aderă bine pe corp pentru confortul tău maxim. Buzunarul retractabil de la spatele taliei este încăpător pentru telefon, în timp ce buzunarele cusute de pe lateral sunt perfecte pentru chei sau carduri. Designul interesant cu mâneci contrastante este un bonus.

3cheaps - compară prețuri pentru Nike ONE TGHT CROP NOVELTY W dama gri XS

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Nike
Meniu